BRAVO!!!
Postao si deo protokola!!!

Evo zašto vam je propao SF.
Ne samo da se ne bih osetila počastvovano i da bi me bi bilo sramota da mi naprednjaci, preletači iz stranaka u stranku, bez ikakvog moralnog kompasa, a vođeni samo idejom opstanka na vlasti, poklanjaju knjigu gostima (gradonačelnik Užica je upravo takav profil ličnosti); već bih i žestoko protestovala što se moja knjiga nalazi u istom kontekstu u kom i SNS.
I dok Fipa uživa pecajući, kuva riblju čorbu, objavljuje knjige o svom hobiju, daje intervjue za Politiku, kopira na forum članke o osobi koja ne može da dokaže poreklo 200.000 evra za koje je kupio stan, te koristi sve prednosti "povezanosti sa vladajućim strukturama", hvaleći se o nagradama i pomenima svog imena u medijima; državu nepovratno izjeda ista trulež sa kojom Fipa koketira, porodice gladuju, radnici štrajkuju, investitori izrabljuju, plodna zemlja se rasprodaje, novac se pere preko "kapitalnih investicija", noću se ruše delovi grada, tetke šalju novac za stanove, budale postaju šefovi obaveštajnih službi i ministri, kumovi drže monopol na IT tržištu, brat reketira Srbiju i kupuje nekretnine i biznise.
Tužno je što je neko sa toliko talenta i pameti odabrao put nemorala i kriminala (ne optužujem Fipu za kriminal, ali SNS jeste kriminalna organizacija) i što neko, očito, smatra da je zaslužio nagradu dobijenu pod okolnostima saradnje sa političko-kriminalnim strukturama.
Ja ne mislim da ju je zaslužio. Najpre treba biti čovek, pa onda pisac. Talenat ne vredi bez kičme. I nemam na čemu da čestitam, osim na gubitku integriteta i zanemarivanju dužnosti svakog razumnog čoveka da pruži otpor ugnjetavačima, mafiji, zlostavljačima, autokratiji, lopovima, oportunistima, budalama, ubicama i ludacima.
Ali vi samo nastavite da pecate dok svet gori, Fipo. Lep način da budete zapamćeni.