Znam za Demon:The Fallen ... kapiram da ce biti O.K. frp, mada ne verujem da ce da prevazidje Vampire ili Changeling.
E, recimo malo ljudi kod nas igra Changeling i javnost uopste nije upoznata sa ovim sistemom. To je po meni jedini pravi Dark Fantasy RPG ikada izdat. Mada WW je prestao sa izdavanjem dodatnih knjiga za ovaj sistem, cak mislim da su skroz odustali od ove igre.
Ali setimo se kako i Kult nije izdavan od '96. god kada je izdata druga edicija (skrnava, cenzurisana) i kako je sve do sredine prosle godine Kult savrseno opstajao na netu. Francuska izdavacka kuca "Seventh Circle Publishing" je kako sam vec rekao objavila trecu ediciju KULT-a sredinom prosle godine a zvanicna verzija na engleskom je je trebala deinitivno da izadje jos u januaru tekuce. Preturio sam sve radnje sa RPG igrama u Parizu i naravno, niko nista o tome nije cuo. Eto, desavaju se takve stvari i po Evropi, ne samo kod nas.Inace i da imas para sigurno neces naci Kult, mozda, ali bas mozda u nekoj FRP antikvarnici u inostranstvu. Malo je toga ostalo. A, ja svakako da imam kopiju i to bas prve edicije sa svim njenim "pravim carima". Imam jos par dodatnih knjiga za prvu ediciju, a znam neke koji imaju jos po knjizicu, dve. Priznajem da sam potkupljivi smrtnik, videcemo ...
Salim se.
Sto se tice "Zmaja", to je bio super klub pre jedno 6 do 7 godina. Super je bila ekipa i sto je najvaznije igrao se FRP. Do duse najvise ADND III Ed., ali ipak FRP.