• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kladionica Znak Sagite

Started by Shozo Hirono, 03-05-2009, 16:26:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

transfer važi od sljedećeg kola, tim za ovo kolo je već određen prije dva dana

Truman

53 boda, nije tako loše. Zeznuo me Kolarov.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Albedo 0

Siti upropastio Liverpul, al zato moji igrači upropastiše mene

Mica Milovanovic

Quote from: Pizzobatto on 24-08-2014, 20:36:05
Mića sutra pada s prvog mjesta! 8-)

Neće biti... Ali već u sledećem kolu, ko zna?
Ne sviđa mi se kako su neki moji puleni igrali, a ne mogu ih sve zameniti...
Mica

Perin

Bogami,  ja sam se popeo na poziciju broj 5. :)

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Albedo 0

razočarao me Džeko, očajan je bio, i Ture s njim, realno bih morao obojicu da smaknem...

Truman

Da l sam ja ovde opet nešto propustio? Je l postoji tam grupa za sagitaše? Ako je odgovor potvrdan da se pridružim.

Albedo 0

misliš naša grupa? imaš šifru negdje na prethodnim stranama

Truman

Učlanih se i da ponovim šifru za zainteresovane: 639213-160686

Albedo 0

jes ti to Trumane 2. na tabeli?

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Truman

Quote from: Pizzobatto on 26-08-2014, 21:31:40
jes ti to Trumane 2. na tabeli?

Players to be added after the next points update...tako da nisam. :) Moj tim se zove Red John's.

Petronije

Everton - Celzi kakva utakmica...

Anomander Rejk

Danas fino bilo golova, kod Švaba gosti mašala davali golova. Posle dugo vremena, danas dobio nekih 4000 i kusur na kladi.  Igrao i da Stouk daje 1+gol, kvota 2,00, kontao izgubiće jedno 3,4-1, oni još dobili 0-1..Falio mi jedan go za 25 500, na 200 uloženih na tom tiketu. Odigram da gost daje 2+gola, pogodim Hertu, Ajntraht, Den Hag, i mašim Lil...dali gol još u 18 minutu u Monaku, al nisu uspeli do kraja učačkati još jedan...kud ne stavih mesto njih Keln ili Pederborn, al ko mislio bilo mi puno tri iz iste lige na tiket...
Obično i ne igram fikseve, samo golove:2+ukupno, 3+ukupno, jedan tim daje 2+...6+,7+...svašta od toga.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Perin

Mislim da ću biti prvi kad se bodovi obračunaju... :lol: Solidno poena sam osvojio, a još imam Džerarda i Debušija za sutra :)

Perin

Ipak treći. Preteče me Bata, a Mića mi još beži jedan bod...s tim da ja imam 2 igrača sutra za obračunati, a on 4 :'( Ali solidan sam, solidan...

Truman

Dođavola, da nisam propustio prvo kolo bio bih drugi, treći u ZS grupi.

Perin

Da, baš si dosta bodova osvojio. Ja ću najverovatnije ići na drugo mesto kad se bodovi dodaju na tabelu. Ali, imam iznenađenja u sledećem kolu, hehehe! Promenio sam dva igrača...

Truman

Ja izbacio Džeka, a ubacio Jovetića...Videćemo da li je to dobra odluka. Peto i po čulo mi kaže da će Jovetić da utihne, a Džeko da se raspuca. :D

Perin

Ja sam se rastosiljao Barklija koji ji je povređen na par meseci i  Džerarda koji se nije pokazao preterano dobro. Doveo sam Remsija i Matića.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk

Truman

http://en.uclfantasy.uefa.com/UEFA/15813/clienthome.do

Fantazi Lige Šampiona, imate još dan da formirate tim...

Albedo 0

manje je to zanimljivo, i mali broj kola ima, al ako će svi digraju i ja ću digram

Perin

Tex Murphy

Јављајте шифру!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

дејан

која шифра сад?
...barcode never lies
FLA

Truman

Mislim da sam se izveštio u menadžerisanju u premijer fantaziju. Transferima sam došao do 5 igrača u timu koji imaju zvezdicu pored svog imena. Naredna operacija je otpustiti Jovetića, a dovesti Dieaga Kostu. No kapiram da se i drugi vode tom logikom tako da će prosečan broj osvojenih bodova po timu da skače.

Perin

Truman

Au, 8-0 za Sautempton protiv Sanderlenda, a Tadić mi doneo 23 ( !!! ) boda u fantaziju. Gledam sad, izabralo ga samo 3,2% ljudi...veoma je podcenjen.

Perin

Vidim da su neki zanemarili Fantasy Premier...Bato, šta je reći?????

:D

Albedo 0

Truman

Ja stvarno ne znam kako mi uspeva da sa gomilom igrača koji imaju zvezdicu ostvarujem prosečan broj bodova već niz kola...

Melkor

Eh, a pustio sam vas da se ušuškate u lovorike, samo se Skull Tower ne da omesti.  :-o

Taktika za sledeću godinu: wild card posle prvog kola pa copy-paste njegov tim  :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Perin

Mislim da je stanje konačno, nakon ovog kola. Zavriših četvrti na tabeli. Tu smo negde, mada se Melkor dosta odvojio na prvom mestu.

Albedo 0

ha, još i nisam loš budući da nisam ni igrao, ulogovao se u januaru zadnji put

moram da češće osvježavam tim, ako budemo igrali naredne sezone

Melkor

Ha, trebalo mi samo pet godina da bih pobedio :) Zeleo bih da zahvalim roditeljima, vjeroucitelju.... salu na stranu, ovo nikako nisam ocekivao posle katastrofalnog pocetka a i pri kraju sam se neugodno osvrtao ka Mici. Realno, pomoglo je sto smo svi bili losi, sad imam 200 poena manje nego prosle godine kad sam bio 2. ili 3. (Sto mozda objasnjava nedostatak Suareza kao kapitena.)

U svakom slucaju, igramo se opet od avgusta.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Mica Milovanovic

Da. Nismo baš bili briljantni, ali kod mene se oseća određeni napredak u igri. Imao sam jednu lošu deonicu početkom godine, loše iskorišćen drugi wild card, ali sve u svemu sam zadovoljan. 

Bez obzira, čestitke Melkoru...
Mica

Albedo 0

Melkoru sve čestitke i poruka da ćemo mu naredne godine doakati! 8-)

ja sam odustao negdje na trećini kad me je van gal iznevjerio, sve njegove pulene sam ubacio a njemu deset kola trebalo da ih uigra

no biću ažurniji sljedeće sezone, naprijed do pobjede! 8-)

дејан

нови код 911962-222972
...barcode never lies
FLA

Mica Milovanovic

Hvala. Spremam tim u toku nedelje...

Mica

Albedo 0

šta ćete da radite s Južnoamerikancima, svi su žuti, indisponirani, igrali Kopa Amerika...

Melkor

Albedo 0

hej, ja sam već u nekoj ligi, zove se ''ZS Liga 2012/13/14/15/16''

valjda je to automatski prebačeno

da li da onda uopšte koristim ovaj novi broj?

Mica Milovanovic

Ja sam pretpostavio da je to to...
Mica

Truman

Quote from: Pizzobatto on 07-08-2015, 20:31:48
hej, ja sam već u nekoj ligi, zove se ''ZS Liga 2012/13/14/15/16''

valjda je to automatski prebačeno

da li da onda uopšte koristim ovaj novi broj?

Ja sam spreman za novi fantasy izazov, ovaj put pojačan drugarom koji dosta prati fudbal. Tim "Aca&Miloš", zvuči malo gej ali bože moj.

Albedo 0

varanje! 8-)

vara i na fudbalu i vara da je gej!

Albedo 0

gledam šta se radi na livescore-u, baš sam se ispromašivao, samo tako

Truman

fantasy>znak sagite grupa>forum
Postavio sam temu, bio bi red da tamo svako napiše svoj forumski identitet da znam s kim imam posla.

ex pistol

Ovde na forumu sam Ex pistol a na fantaziju sam ex pistol.

Truman

Sto mu gromova, ovo je paradoks. Ove sezone sam lošiji nego prošle iako nas je sada dvojica i nismo propustili prvo kolo...
Da li u pitanju faktor sreće ili nedostatak inspiracije ne znam...

Truman

Je l ima ovde ljudi koji na fejsbuku igraju Top Eleven? Trenutno sam peti nivo. A od fantazija sam praktično odustao, u ovoj sezoni sam gori nego  u prošloj iako sam više truda uložio.