NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > KOMPJUTERI, HARDVER, SOFTVER, INTERNET, TELEKOMUNIKACIJE...
Predložite mi model mobilnog
Truman:
Uslov je da ima qwerty tastaturu, da je do 200e i da mu baterija ne traje samo 1 dan kao kod onih touch fonova. Dva modela o kojima za sada razmišljam su Blekberi 9700 i Nokia E5. Voleo bih ja naravno da imam i neki noviji telefon, al ne uklapa se u budžet ( jedino ako imate neki poslić za mene da odradim :evil: )
Джон Рейнольдс:
Моја жена већ неколико година користи Е5 и, мада харвер функционише веома добро, софтвер има бројне "лутке" и повремено се догађају ствари које не би требало - рецимо, иако су те опције биле погашене, вукао је податке с интернета па испуцавао кредите у роумингу, итд. Има још таквих глупости, да не набрајам сад - у сваком случају, ако се двоумиш између ова два модела, узми "блекбери".
Truman:
ok, hvala.
angel011:
Ako ti nije neophodan smartphone, dobra je i Nokia C3. Ukoliko nisi stalno priključen na net, za bateriju zaboraviš kad si je poslednji put punio, a nema ni ovih problema koje navodi Džon.
tomat:
ja koristim ovaj već oko 2 godine
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/2857/Samsung/S3350-Ch@t-335
baterija i dalje traje oko 5 dana, i duže ako se ne koristi WiFi.
ima i drugih Samsungovih modela u ovoj seriji, i svi su oko 100€.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version