Predvorje > UREÐENJE SAJTA & FORUMA
Nova pravila ponašanja na forumu
Boban:
Evo, posle višesatnog kineskog napada na server, sve ponovo proradilo.
Nešto sam bio smislio popodne, ali je toliko vremena prošlo da sam pozaboravljao.
Pokušaću da se prisetim.
Ja sam naravno protiv raznoraznih ograničenja i svega ostalog, ali izgleda da ne može bez toga.
Nakupilo se kukolja da se jedva poneko zrno nazire.
Ne pada mi na pamet da čitam sve baljezgarije koje se ispisuju ovde, ali eto ima ljudi spremnih da tužakaju kada pomisle da je neko preterao.
Dakle, imate mogućnost da prijavite nedolično ponašanje.
Za svaku prijavu biće kažnjen ili taj koji je prijavljen ili onaj ko je prijavio ako procenim da me badava uznemirava.
Definicija nedoličnog ponašanja je vrlo široka i višeslojna. Možda čak zavisi i od mog raspoloženja. Nema nikakve garancije. Zato budite oprezni kod prijavljivanja.
Kazne su vrlo jednostavne.
Za prvi put sledi ograničenje na 3 posta dnevno u trajanju od mesec dana ukoliko ne bude ponovljenih ispada.
Za drugi put ban na 24 sata.
Za treći put ban na 48 sati.
Za četvrti put ban na tri dana... i tako u nedogled, dogod se ne pojavi mesec dana bez greha, pa se sve resetuje na početno stanje.
Žao mi je što moram da se bavim ovim predškolskim forama i fazonima i nadam se da će posledica biti uljudno ponašanje i sve što uz njega ide.
To ne znači da treba da se slažete jedni s drugima. Ali treba reći "Nisi u pravu za to i to, moje mišljenje je ovo i ovo", a ne "glupa, lažljiva kučko, nikada nisam... trt-mrt , nabijem te... nemaš pojma, debilu..."
Na Deponiji, oni koji imaju sreću da je vide, možete biti slobodniji u izražavanju, tj, nemojte da mi prijavljujete ispade odatle.
Sve ovo stupa na snagu trenutkom objave, tj. upravo sada.
Perin:
Zar je dotle došlo? :)
Sent from my Samsung Galaxy Note Edge
Drakus:
Čisto da proverim, pravila ponašanja su ista kao i ranije, samo ćeš možda malo više vremena posvetiti tome da pritužbe razmotriš i uvažiš?
Džek:
Retko postujem, mogu li da prodam svoje postove onima kojima trebaju?
Naknada bi bila simbolična, u visini kutije cigareta po postu.
Najbolje je organizovati berzu, ili banku postova. Žrtvovaću se kao predsednik toga, otvaranje računa je smejurija, tek jedan post... naravno, nisam pohlepan, davao bih postove u humanitarne svrhe, kao, podelio ih deci afrike, neka postuju kao sva deca sveta, doveo bih i neku pevaljku na forum za cca 50 postova, pa neka se raspev, ovaj, raspiše za tu humanu priliku.
Ipak, klon naloge bih stavio pod krivično, nema postova bez para; moji klijenti, banovani juzeri, da se odviknu od otvaranja naloga i naviknu na otvaranje računa u DžP (Džekova Prva)
Mogućnostima nema kraja, samo su ambicije plafon.
Kimura:
Džek, zar ne vidiš da je ovo večna društvena dilema: eliminisati prestupnike ili ih gurnuti u izolaciju?
A ti bi kao naivni liberal sve rešavao novčanom kaznom. Ne ide to.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version