Author Topic: Obozavam hrvatske sportske komentatore  (Read 2295 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Paramecijum

• 2
Obozavam hrvatske sportske komentatore
« on: 05-08-2005, 04:35:39 »
Ali ovaj nesretnik koji je pratio utakmicu Hajduk-neki nepoznati madjarski tim je definitivno top jedan svih vremena po kolicini imbecilnosti.
Dobro, nije mu bilo lako, ne pamti se kada je Hajduk izgubio kod kuce sa pet golova razlike: gosti su dosli u Split sa tri gola prednosti iz nekog nepoznatog madjarskog grada i kada su u prvom minutu poveli, komentator je zakljucio da je Hajduku sada potrebno da postigne pet golova. Pa oni komentari tipa da Hajduk ovo nije zasluzio, da nepoznati madjarski tim ima previse sreće, da je slika na terenu kao da Hajduk igra protiv Milana i tako... Neprepricljiva groteska.
Ruku na srce, hrvatski komentatori su uglavnom mnogo suvisliji i odmereniji od nasih, evo, onu nedavnu vaterpolo utakmicu sam gledao u hrvatskoj varijanti, povremeno prebacivanje na domacu verziju me je trenutno vracalo nazad.
Oni zaista to rade sa mnogo vise emocija, kako samo iskreno pate dok gube, nasi neprekidno pricaju o sudijama i vrlo retko priznaju neciju premoć.

Šta sam u stvari hteo da kažem. Ništa suvislo.
Gol koji je postigao Partizan, tj, onaj crnac u dresu Partizana je definitivno jedan od najbolji tog tipa koji sam ikada video. Nadam se samo da i Partizan nece poput Hajduka da s podsmehom doceka nepoznati tim iz Slovacke koji je verovatno slucajno dao pet golova Seltiku.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #1 on: 05-08-2005, 08:20:02 »
Za igrace Hajduka jedino je dobro sto su ovoga puta drugi mec igrali u Splitu, za razliku od proslogodisnjeg protiv strasnog Shelbourna, pa nisu morali da prolaze kroz dobro poznati spalir...
Mica

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #2 on: 05-08-2005, 14:03:50 »
nema izitpajna jer je na odmoru
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Lurd

• 3
« Reply #3 on: 05-08-2005, 14:34:57 »
Kakve veze jedan purger ima sa hajdukom?

Ma, ovo je strašno. Meni je žao Hajduka, majke mi. Samo Debrecin je valjda drugi po veličini grad u Madjarskoj.

A smešni su mi Ćirini komentari "ovo je mlad tim i pred njima je svetla budućnost". Stara škola.
My trees...They have withered and died just like me.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 05-08-2005, 14:43:14 »
ma dobro... purger ne purger... ali primiti gol u 22. sekundi... stvarno je nesreća  :(  :cry:
a ja se kladio da oba tima neće dati gol  :shock:
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

iNCUBUs

• 4
  • 3
Re: Obozavam hrvatske sportske komentatore
« Reply #5 on: 06-08-2005, 00:32:24 »
Quote from: "Paramecijum"
Nadam se samo da i Partizan nece poput Hajduka da s podsmehom doceka nepoznati tim iz Slovacke koji je verovatno slucajno dao pet golova Seltiku.

Pa posle onakve igre i treba da se useru da li će proći dalje. Nadam se da će povratak Tomića da doprinese koliko-toliko organizovanijoj igri. Eh pravićemo mi Ilića od blata...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Boban

• 3
« Reply #6 on: 06-08-2005, 01:09:41 »
ma Saša Ilić jedan od onih beskorisnih igrača kojima je potrebno 18 šansi da bi dali jedan gol...niokada ne bih vapio za takvim likom.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Lurd

• 3
« Reply #7 on: 06-08-2005, 01:51:40 »
Saša Ilić je ubedljivo najpotcenjeniji igrač koji je ikad igrao na Balkanu. Ono što on znači za tim i koliko znači mogu da vide ili stručnjaci, tj. ljudi "iznutra" ili oni koji znaju šta treba da gledaju. Pravi pravcati motor ekipe.

Boban

• 3
« Reply #8 on: 06-08-2005, 13:16:12 »
Moze biti, ali mu ne treba dati da ulazi u protivnici sesnaesterac i svakako da ne sutira na gol. On jednostavno zauzima mesto nekom sposobnijem.
Sava Milosevic sistem, jedan gol na 10 stopostotnih sansi.
Moderan fudbal ne dopusta takav luksuz.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Lurd

• 3
« Reply #9 on: 06-08-2005, 13:35:40 »
Slažem se da je bolji kada ima pravog napadača, samo problem je što partizan od odlaska Kežmana nije imao pravog strelca, a Ilić je napadao zato što je morao. Niko drugi ne bi davao golove i ovako i onako, tako da se njegove propuštene šanse isplate u partizanovoj ekipi. Pogledaj uostalom na šta liči groblje bez Ilića.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #10 on: 06-08-2005, 18:42:45 »
Lurde, dobar je on igrac, ali je brate suvise fizicki slab da bi od njega
postao veliki igrac.
Mica