Ali ovaj nesretnik koji je pratio utakmicu Hajduk-neki nepoznati madjarski tim je definitivno top jedan svih vremena po kolicini imbecilnosti.
Dobro, nije mu bilo lako, ne pamti se kada je Hajduk izgubio kod kuce sa pet golova razlike: gosti su dosli u Split sa tri gola prednosti iz nekog nepoznatog madjarskog grada i kada su u prvom minutu poveli, komentator je zakljucio da je Hajduku sada potrebno da postigne pet golova. Pa oni komentari tipa da Hajduk ovo nije zasluzio, da nepoznati madjarski tim ima previse sreće, da je slika na terenu kao da Hajduk igra protiv Milana i tako... Neprepricljiva groteska.
Ruku na srce, hrvatski komentatori su uglavnom mnogo suvisliji i odmereniji od nasih, evo, onu nedavnu vaterpolo utakmicu sam gledao u hrvatskoj varijanti, povremeno prebacivanje na domacu verziju me je trenutno vracalo nazad.
Oni zaista to rade sa mnogo vise emocija, kako samo iskreno pate dok gube, nasi neprekidno pricaju o sudijama i vrlo retko priznaju neciju premoć.
Šta sam u stvari hteo da kažem. Ništa suvislo.
Gol koji je postigao Partizan, tj, onaj crnac u dresu Partizana je definitivno jedan od najbolji tog tipa koji sam ikada video. Nadam se samo da i Partizan nece poput Hajduka da s podsmehom doceka nepoznati tim iz Slovacke koji je verovatno slucajno dao pet golova Seltiku.