Author Topic: USA "Dream Team" sucks ass  (Read 11179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eric cartman

• 4
  • 3
USA "Dream Team" sucks ass
« on: 05-08-2004, 14:46:40 »
Dajem mu sesto mjesto na Olimpijadi .
Nase jos nisam vidio kako igraju
ali po rezultatima mislim da imamo sanse.
Screw you guys I'm goin' home

Lurd

• 3
« Reply #1 on: 05-08-2004, 15:11:40 »
Čitao si Billa Simmonsa nedavno?

Evo, ja sada ubijam vreme, pošto su razgovor sa novinarima pomerili za sat vremena. Nadam se da ću uspeti da se fotografišem sa Timom Dankanom i tako ispunim svoj životni cilj.

Pričaćemo još o ovome, ali ukratko - ne slažem se.
My trees...They have withered and died just like me.

Tripp

• 4
  • 2
« Reply #2 on: 05-08-2004, 18:57:52 »
Ma njima treba pet-sest tekmi da se uhodaju u sporu evropsku kosarkasku rutinu. Zato, ajmo sad; na tri:

U-S-A! U-S-A!
'Hey now!'

Lurd

• 3
« Reply #3 on: 05-08-2004, 19:14:57 »
Bogami, nisam bas siguran. Kazu da je Spanija nevidjena.

Sto se mene tice, ispunjen mi je zivotni cilj i sada mogu da umrem. Okacicu fotku kasnije.

peckerwood

• Guest
« Reply #4 on: 09-08-2004, 23:20:35 »
...svakako da ste u pravu, gomila klinaca i diletanata... sve je ok... crnje pojma nemaju (razbise nas 78:60 u petak)... jedino ako bi neko mogao da mi odgovori po cemu je jedan lik kao Darwin Ham poznat u NBA?  :D  :wink:

...mars na googlanje (help: www.nba.com :wink: )... ma ni to vam nece pomoci...  :x

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #5 on: 10-08-2004, 02:02:43 »
Mi onako lose tesko da mozemo ponovo odigrati..
Crnje se mogu razbiti "zonom" i sa "samo"35% suta sa trojki , a mi ni jedno ni drugo nismo imali u petak.

Boban

• 3
« Reply #6 on: 10-08-2004, 04:37:38 »
Glupo je da sada napisem da sam znao da cemo puci od Amera i to sasvim lako, ali nisam bio u prilici da postiram dok je to bilo aktuelno.
Ishod ocekivan, Ameri su protiv Italijana igrali prakticno odmah po doslasku, 12 sati vremenske razlike ucinili svoje... Nemci su bili silno motivisani jer nisu na Olimpijadi; a nas tim je zapravo smesan... gomila klinaca iz jednog umornog Bodirogu, premalo da bismo se necemu velikom nadali na Olimpijadi.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Lurd

• 3
« Reply #7 on: 10-08-2004, 09:17:11 »
Quote from: "Boban"
a nas tim je zapravo smesan... gomila klinaca iz jednog umornog Bodirogu, premalo da bismo se necemu velikom nadali na Olimpijadi.

Ti i ja, Manjež, limunada?

milant

• 4
  • 2
« Reply #8 on: 10-08-2004, 10:44:50 »
Ma nema nadigravanja sa amerima. Da su odmah izbacili rakocevica mozda bi nesto i bilo. Sot rece neko stisni zonu i cao dream cream....
Dobili su nas na nasu glupost i lozenje.

Lurd

• 3
« Reply #9 on: 10-08-2004, 12:08:17 »
Da li je iko primetio kako su Ameri protiv nas igrali odličnu zonu?

Nisu nas oni dobili na "glupost i loženje", nego je normalno da se tim loži i pravi te glupim kada mu to dozvoliš. Što kažu.

Boban

• 3
« Reply #10 on: 10-08-2004, 13:19:49 »
Quote from: "Lurd"
Ti i ja, Manjež, limunada?

OK.
Ja tvrdim da nasi nece biti u prve cetiri reprezentacije.

Lurd

• 3
« Reply #11 on: 10-08-2004, 13:28:02 »
Ja tvrdim da će biti medju prvih šest. Sada, dakle, možemo da raspravljamo šta je to uspeh a šta nije.

Glavni favoriti za medalje: SAD, Španija, Argentina, Litvanija, kao i Grčka.

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #12 on: 11-08-2004, 03:21:54 »
Što se tiče košarkaškog dijela Olimpijade, evo vam još jedna od mojih bizarnih prognoza:
1) Litvanci će da debakliraju. Oni su totalno precijenjen tim, koji je imao na posljednjem Evropskom prvenstvu više sreće čak i od Hrvata u rukometu (okej, dosta šovinizma, Hrvati su nažalost stvarno bili najbolji). Daklem, za Litvance 6. ili 7. mjesto.
2) Glavni (i jedini) favoriti su SAD, SCG i Argentina. Argentinci su u skoro nepromijenjenom sastavu, naši su i ovako osakaćeni bolji za klasu od ostalih reprezentacija (ne bih rekao da je Bodiroga umoran, a uzdam se i u Tomaševića, Vujanića i Radmanovića, jedino pojma nemam šta ona bandera od Krstića radi u prvom timu). Ameri imaju gomilu neiskusnih balavaca u timu, što može (ali i ne mora) da im se osveti.
3) Australija će da napravi "ĆUDO"! Mislim da će da se dokopaju polufinala.

Boban

• 3
« Reply #13 on: 11-08-2004, 04:22:08 »
Nevidljivi, prijateljski savet: nemoj ulagati lovu na svoje sportske prognoze.

Lurd... mozemo da se nadjemo na pet, tvrdim da nasi nece biti medju pet.
Uzgred, peto mesto znaci da ce imati jednu pobedu vise od onog na cetvrtom, ali da ce izgubiti prvu cetvrtfinalnu.

Lurd

• 3
« Reply #14 on: 11-08-2004, 09:35:18 »
Dogovreno za peto mesto. Ja kažem da će biti medju prvih pet, ti da neće.
Limunada, kafana.

iDemo

• 4
  • 2
  • waleed palamudžija
« Reply #15 on: 11-08-2004, 15:02:50 »
A Novi Zeland???
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #16 on: 11-08-2004, 15:05:48 »
Da li je iko primetio kako su Ameri protiv nas igrali odličnu zonu?

Nisu nas oni dobili na "glupost i loženje", nego je normalno da se tim loži i pravi te glupim kada mu to dozvoliš. Što kažu.

Lurd, ameri ne znaju igrati zonu sve da hoce. To nije njihov stil.Oni postave zonu koja je veoma lako razbijena , vec nakon treceg dodavanja. Onda automatski prelaze na 1-na-1 ili zatvaraju sutera sa 2 igraca. .Tako se igra u NBA , to je veoma tesko fizicki ali vema lako psihicki. Nema puno razmiljanja , priljepi se za svoj igraca i trci.
Europski igraci ne mogu da igraju takvu vrstu kosarke jer fizicki nisu dorasli crnjama.To je cinjenica. Al sa jednom pametnom zonom i dugim, kobinovanim napadima, preciznim sutom sa distance (Americki najbolji suter je AI koji uporpasti 60% lopti , cinjenica) ameri se mogu pobijediti i to lako.ne kazem da ce Srbi osvojiti zlato , ne kazem da ce cak uzeti i medalju , al znam da  zlato ove godine nije garantovano za USA.

peckerwood

• Guest
« Reply #17 on: 12-08-2004, 09:25:29 »
Quote from: "johny walker"
Lurd, ameri ne znaju igrati zonu sve da hoce. To nije njihov stil.Oni postave zonu koja je veoma lako razbijena , vec nakon treceg dodavanja. Onda automatski prelaze na 1-na-1 ili zatvaraju sutera sa 2 igraca. .Tako se igra u NBA , to je veoma tesko fizicki ali vema lako psihicki. Nema puno razmiljanja , priljepi se za svoj igraca i trci.
Europski igraci ne mogu da igraju takvu vrstu kosarke jer fizicki nisu dorasli crnjama.To je cinjenica. Al sa jednom pametnom zonom i dugim, kobinovanim napadima, preciznim sutom sa distance (Americki najbolji suter je AI koji uporpasti 60% lopti , cinjenica) ameri se mogu pobijediti i to lako.ne kazem da ce Srbi osvojiti zlato , ne kazem da ce cak uzeti i medalju , al znam da  zlato ove godine nije garantovano za USA.

...ameri su opet skupili dream team 6 sa koca i konopca... taj tim nema nekakvu koncepciju timske igre... ameri idu na svoje klasicne premise... [1] ...fizicki su superiorni... [2] ...igraju jaku odbranu 1:1, zonu ne igraju (mislim da je u koledz bballu zona dozvoljena... tako da su upoznati sa zonom)... dakle jake strane su im odbrana... skok... slabe strane napad, definitivno...

...dakle, svaki tim koji ima dugo godina gradjenu kolektivnu igru (italijani, argentinci, litvanci, mi malo teze) moze ovaj americki tim da razbuca... sto ce se i desiti na olimpijadi... zato amerima ne dajem gotovo nikakve sanse za zlatnu medalju... jer im je napad preslab...  :roll:

Lurd

• 3
« Reply #18 on: 12-08-2004, 10:09:51 »
Quote from: "jackdaniels"

Dakle, nisi video. Amerikanci su igrali zonu, i to jako dobru zonu, samo što Braun verovatno nije hteo da je forsira.

Ljudi masovno zaboravljaju da su NBA igrači uglavnom superiorini u skoro svim osnovnim košarkaškim elementimab u odnosu na Evropljane. Video sam kako igraju, slušao sam njihove trenere (Vilijamsa) kako predaju o zoni na trenerskom seminaru. Jedino što ih tu kolje su ogromni egoi i velika sujeta i klasičan debilizam njihovih igrača.

Veruj mi na reč, ako bi se malo disciplinovali, odigrali bi zonu samo tako i znaš kako. I to bi bilo monstruozno teško razbiti, Kako su nas samo Dankan i Odom oterali od koša, i uz kasniju pomoć Buzera.

Jasno je i očigledno da se ovaj američki tim može pobediti, ali uz mnogo pameti i strpljenja, pa i malo sreće. Teže ga je pobediti nego nas.

johnson bronson

• 4
  • 3
« Reply #19 on: 12-08-2004, 13:26:58 »
posto ste svi na evropskom fudbalskom pokazali kakvi ste carevi u prognozisticiranju, ovo ce da bude jos zanimljivije. da li je iko provalio da nashi najbolje igraju za medalju kada se raspadaju na pripremnim utakmicama?

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #20 on: 13-08-2004, 03:34:21 »
Pa evo, ja prognozirah gore. Al' ajd da zveknem ovako nešto - prva 4 mjesta:

1. SCG
2. Argentina
3. USA
4. Australija

Litvanci - truba.

arya

• 4
  • 2
    • http://www.united-force.org
« Reply #21 on: 14-08-2004, 05:57:10 »
Moja prognoza:

1-3 (usa, spanija, argentina)

4-5 (litvanija, scg)

tacno ko ce da uzme koje mesto ne znam...

stojakovic je picka sa mentalnim problemom.  slicno kao 'single white female'.  rebraca je govnar...treba da ga salju u hag....itd...itd...

iNCUBUs

• 4
  • 3
« Reply #22 on: 14-08-2004, 12:13:31 »
Quote from: "arya"
..

stojakovic je picka sa mentalnim problemom.  slicno kao 'single white female'.

:lol:  :lol:  :lol:

vaistinu...
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

Boban

• 3
« Reply #23 on: 14-08-2004, 12:31:11 »
stojakovic nikada nije imao muda za velike utakmice i koliko sam ja video samo je jednom dao odlucujuci kos u poslednjim sekundama utakmice; kao svojevremeno Drazen Petrovic... gigant protiv malih timova, a kada je gusto, nista.
Sto se Rebrace tice, covek je invalid, toliko se napunio steridima da mu je srce prepuklo, nema od njega vise nista, otvorio je kafic u Apatinu i zavrsio sa igranjem.
Mene cudi sto gomila nekih drugih igraca iz NBA lige nema mesta u nasoj reprezentaciji, ali to je opet valjda procena trenera.
U sustini dosta zavisi od toga u kakvoj smo grupi i na koga budemo isli u cetvrtfinalu; ako nam dopadnu neki slepci, onda verovatno i prodjemo.

peckerwood

• Guest
« Reply #24 on: 15-08-2004, 20:21:56 »
Sto se Rebrace tice, covek je invalid, toliko se napunio steridima da mu je srce prepuklo, nema od njega vise nista, otvorio je kafic u Apatinu i zavrsio sa igranjem.

...Rebraca je potpisao ugovor sa LAC... ne pachaj se u ono u sta se NE razumes... i drzi se zadatih tema u kojima si naucio napamet lekcije...  :lol: ...nemoj da lupam chvengere... jer ako nastavis moracu...  :lol:   :twisted:

Lurd

• 3
« Reply #25 on: 15-08-2004, 21:03:43 »
Ovo je istorija, šta god mi mislili o tome ili kako god to nebitno izgledalo. Što reče košarkaški urednik AP-a, bilo je neizbežno.

Boban

• 3
« Reply #26 on: 15-08-2004, 21:12:15 »
Quote from: "_peckerwood_"
ne pachaj se u ono u sta se NE razumes...

Videcemo koliku ce minutazu da ima.
Slucajno, znam Rebracu licno i o njegovom slucaju znam mnogo vise nego sto ti mozes i da zamislis.
Njegovo srce dopusta da pretrci jos koju desetinu kilometara u zivotu i nameran je da iz tih kilometara izvuce maximum love.

Puliceru, ti i dalje mislis da je blefiranje u pokeru kada nemas nista u rukama; ne, blefiranje je kada imas cetiri keca da ubedis ostale da nemas nista.

Ghoul

• 4
  • 3
    • The Cult of Ghoul
« Reply #27 on: 15-08-2004, 21:49:57 »
očito je sazreo trenutak da boban – čim završi sa izmišljanjem 'narodnih' recepata za KUVAR koji sprema – napokon napiše i izda BLEFERSKI VODIČ ZA BLEFERE;
reklo bi se da se dobro razume u tu tematiku – ili barem ubedljivo blefira da ume da blefira.

peckerwood

• Guest
« Reply #28 on: 16-08-2004, 07:14:13 »
Puliceru, ti i dalje mislis da je blefiranje u pokeru kada nemas nista u rukama; ne, blefiranje je kada imas cetiri keca da ubedis ostale da nemas nista.

...ne mislim ja nista...  :!: a ocigledno ne misle ni ameri...  :x

...lebrone, je@ala te vesna dzukelic (vendi)...  :lol:

Quote from: "CHRIS SHERIDAN"
Puerto Rico Stuns Dream Team, 92-73

http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/ap/20040816/ap_on_sp_ol/bko_us_puerto_rico_bko&cid=554&ncid=716

ATHENS, Greece - In an upset as historic as it was inevitable, Tim Duncan, Allen Iverson and the rest of the U.S. basketball team lost 92-73 to Puerto Rico on Sunday, only the third Olympic loss ever for America and its first since adding pros. It was by far the most lopsided defeat for a U.S. men's team.

"I'm humiliated, not for the loss — I can always deal with wins and losses — but I'm disappointed because I had a job to do as a coach, to get us to understand how we're supposed to play as a team and act as a team, and I don't think we did that," Larry Brown said.

Puerto Rico, which had lost to the Americans five times in the past 13 months, led for more than 33 minutes of the 40-minute game. They were ahead by 22 at halftime and gamely held off a fourth-quarter comeback for one of the biggest sports achievements in the territory's history.

eric cartman

• 4
  • 3
« Reply #29 on: 19-08-2004, 04:59:37 »
Quote from: "_peckerwood_"
ne pachaj se u ono u sta se NE razumes...

Videcemo koliku ce minutazu da ima.
Slucajno, znam Rebracu licno i o njegovom slucaju znam mnogo vise nego sto ti mozes i da zamislis.
Njegovo srce dopusta da pretrci jos koju desetinu kilometara u zivotu i nameran je da iz tih kilometara izvuce maximum love.

Ti mislis Bobane da Ameri tako prosipaju lovu.Zeljko da ne treba Clipersima , nikad ga ne bi uzeli.On prije potpisivanja ugovora mora proci rigorozne psiho-fizicke testove, koje bolestan covjek, pogotov bolestan na srce , nema sanse da prodje.
Sto gore rece za Pedju , da nema muda za vazne utakmice, zalosna je istina. Pedja je postao nesto sto nikad niko iz nase zemlje nije , a tesko i da hoce , NBA SUPERSTAR.To sto on neigra za nas , ne znaci mnogo.Dobro je bilo da je uopste i igrao , koliko je igrao.On je Srbin iz Hrvatske sa grckim drzavljanstvom.On u Srbiji nema nikog, ljetovanje provodi u Grckoj , svi su mu prijatelji uglavnom Grci.U Srbiji je proveo par izbjeglickih godina, to je sve.Ovo samo kazem da niko nema razloga da krivi Pedju sto se vise ne zalaze za repku ,kad drugi koji su rodjeni u Beogradu i drugdje po Srbiji odbijaju da igraju za istu.
Budimo realni.Sjetite se proslog evropskog prvenstva i koga smo poslali .Pedja je SUPERSTAR i ako ga hocemo u  reprezentaciji ,moramo se prilagoditi njegovom schedule-u , a ne on nasem,a ako to nije moguce, ocigledno njie, koga nema bez toga se moze.Pedja je Srbiji dao i previse, vise nego Srbija njemu , u svakom slucaju...

Lurd

• 3
« Reply #30 on: 19-08-2004, 08:48:57 »
Pričaš svašta, jack. Srbija je i Divac, a znamo šta bi Pedja bio bez njega. Drugo, ne krivim ja njega, a to prilagodjavanje igračevom rasporedu može u NBA i njihovom "dream team suck ass".

Pedja je pet puta igrao za reprezentaciju i kažeš dao previše. A šta je onda Bodiroga dao reprezentaciji? Divac? Danilović? I tako do u beskonačnost.

To što je on NBA superstar znači samo da zaradjuje mnogo para, a da se može bez NBA superstarova, videlo se.

I da, Ameri su protiv Grka igrali zonu, match-up zonu i kombinovanu odbranu.

edit: da ne zaboravim, a važno je. Amerikanci u mnogo sportova itekako bacaju lovu. Mislim "bacaju" je figurativno jer se to sve obrće medju multimilijarderima.

Imaš gomile i gomile preplaćenih i beskorisnih igrača, igrača kojima je prosečna minutaža 0,43 minuta po utakmici i sl. S druge strane i to za psihofizičke testove je isto relativno, eto ti primer Mekdajsa.

peckerwood

• Guest
« Reply #31 on: 19-08-2004, 08:53:48 »
Ti mislis Bobane da Ameri tako prosipaju lovu.Zeljko da ne treba Clipersima , nikad ga ne bi uzeli.On prije potpisivanja ugovora mora proci rigorozne psiho-fizicke testove, koje bolestan covjek, pogotov bolestan na srce , nema sanse da prodje.

...pusti bobana... boban svoje komentare skuplja po carsijskim bircuzima... u fazonu "rekla-kazala"... bobanov vecito prepoznatljiv manir...  :roll:

Sto gore rece za Pedju , da nema muda za vazne utakmice, zalosna je istina. Pedja je postao nesto sto nikad niko iz nase zemlje nije , a tesko i da hoce , NBA SUPERSTAR.To sto on neigra za nas , ne znaci mnogo.Dobro je bilo da je uopste i igrao , koliko je igrao.

...nije ni nas, a ni sebe bas proslavio kada je igrao za reprezentaciju... uglavnom je cekao da mu ostali igraci naserviraju 3ku, a on se do besvesti ispucavao... Pedja je izvanredan support igrac, ali Pedja NIKADA nije mogao da povede tim... posebno je antitalenat kada se "lomi" rezultat... secam ga se u play off-u 2001/2002... Bibi je podneo sav teret igre igre finala Zapadne Konferencije SAC : LAL... Pedja (kada je ulazio) je pravio kontra efekte... omasivao ceo obruc sa 3ke... kada su SAC nesrecnim slucajem izgubili tu seriju sa 3:4 (poslednja utakmica zavrsena 100:100 pa se igrali produzeci)...  :x

Kojak

• 4
  • 2
Re: Hm...
« Reply #32 on: 19-08-2004, 12:42:34 »
Quote from: "Invisible_Man"

1) Litvanci će da debakliraju. Oni su totalno precijenjen tim, koji je imao na posljednjem Evropskom prvenstvu više sreće čak i od Hrvata u rukometu (okej, dosta šovinizma, Hrvati su nažalost stvarno bili najbolji). Daklem, za Litvance 6. ili 7. mjesto.
.

Jees , are you Nostradamus relative?  :roll:

Kojak

• 4
  • 2
« Reply #33 on: 19-08-2004, 12:44:11 »
Quote from: "Demo"
A Novi Zeland???

good question  xrofl

Kojak

• 4
  • 2
Re: Hm...
« Reply #34 on: 19-08-2004, 12:47:15 »
Quote from: "Invisible_Man"

1. New Zealand
2. Argentina
3. USA
4. Australija

Litvanci - truba.

:evil:

iDemo

• 4
  • 2
  • waleed palamudžija
« Reply #35 on: 20-08-2004, 05:59:16 »
Quote from: "Kojak"
Quote from: "Demo"
A Novi Zeland???

good question  xrofl

Ja sam bio mrtav ozbiljan onomad...

Inace, ameri satreshe autralijance.  A ovi kao vodili sve do kraja 3/4-e... A potom - mahina... Bilo tuzno za gledanje.
The Turks think coffee should be black as hell, strong as death and sweet as love.

peckerwood

• Guest
« Reply #36 on: 20-08-2004, 07:56:27 »
...kako za sada stojimo (mislim SCG, NE ameri  :!: ), mislim da su nam sanse 50/50 da NE prodjemo u 1/4 finala... sto je, morate priznati... svojevrsni skandal...  :oops:

...ne vidim kako mozemo pobediti odlicne spance... ali su nam zato kinezi poslednja sansa... pa malo (vise) kombinatorike...  :roll:

peckerwood

• Guest
« Reply #37 on: 21-08-2004, 16:12:03 »
...imamo mnogo srece... a nimalo pameti... ESP:SCG -> 76:68... ali ce da ga NZL ispusi protiv argentine i spanije...  :lol: ...a kina protiv italije, i nas... i eto nas u 1/4 finala... gde ispadamo protiv amera... 1000%  :x

Boban

• 3
« Reply #38 on: 21-08-2004, 17:02:08 »
Bolja je varijanta za nas da Kina dobije Italiju, a mi Kinu.
Doduse, ta utakmica je vec zavrsena, ali ja ne znam rezultat.

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #39 on: 21-08-2004, 17:18:23 »
Hoces li mi reci jedan razlog zbog koga bi Spanci pobedili Novi Zeland...
Mica

Boban

• 3
« Reply #40 on: 21-08-2004, 19:32:43 »
Sada to nema veze, posto su Italijani pregazili Kineze, ali da su Kinezi pobedili, onda bi ispali Italija i kina... Novi Zeland bi u tom slucaju bilo pozeljno da dobije Spance.

Evo matematike da Spanci dobiju Novozelandjane: u tom slucaju mi smo cetvrti i idemo na prvog u drugoj grupi sto moze lako da bude USA. Spanci su zamislili da budu prvaci, abolje im je da USA dobije jaci tim i mozda kojim ludilom (buahahahaha...) otpadne vec u cetvrtfinalu.

Ako Argentina dobije Italiju mi opet idemo dalje, jer smo u krugu sa N. Zelandom i Italijom srednji, dakle, otpada Italija.

johnson bronson

• 4
  • 3
« Reply #41 on: 21-08-2004, 19:44:29 »
jo, ovo postalo ko fudbal. kako?

peckerwood

• Guest
« Reply #42 on: 21-08-2004, 20:25:44 »
Evo matematike da Spanci dobiju Novozelandjane: u tom slucaju mi smo cetvrti i idemo na prvog u drugoj grupi sto moze lako da bude USA. Spanci su zamislili da budu prvaci, abolje im je da USA dobije jaci tim i mozda kojim ludilom (buahahahaha...) otpadne vec u cetvrtfinalu.

...potpisao sam ovo tvoje misljenje... ponekad ubodes u sred srede... mada (buahahahaha...) bi trebalo da ubadas (mnogo mnogo) cesce...  :D

...slucajno sam danas gledao 3 i 4 cetvrtinu utakmice Spanija:SCG (76:68 )... evo i moje analize...

...spanci su igrali izuzetno snaznu odbranu... (poluvreme 31:30) ...u principu to je bila zona, mada se ponekad ta zona pretvarala (na mahove) u 1:1... ovi nasi kuraFte kosarkasi nisu imali NIKAKVU formulu da probiju tu zonu... mucili su loptu oko trojke... zadrzavali su isuvise loptu, igrali sporo... a ono sto je bilo NEVEROVATNO... stalno su sajbali 3ke... non-stop... pa NE moze se ni sa neozbiljnim timovima igrati na 3ke... a kamoli sa Spancima... Vujanic je nesto i probavao, i islo mu to napolice... Bodiroga je izgubio inspiraciju... ostali (sa izuzetkom Avdalovica, koji je bio prosecan) su bili prava katastrofa... :roll:

...spanci su non-stop isli na ulaz... i to im je ponekad i uspevalo...  :wink:

...sudjenje lose... dosta lose... :?

Lurd

• 3
« Reply #43 on: 21-08-2004, 20:41:51 »
Ma, znate li vi uopšte šta je zona? Poluvreme je bilo 31:31

Kojak

• 4
  • 2
« Reply #44 on: 21-08-2004, 21:09:02 »
we (Litvanija- truba ?) fucked em (USA) today    :?  :D  :D  :D

iNCUBUs

• 4
  • 3
« Reply #45 on: 22-08-2004, 03:00:06 »
Quote from: "Kojak"
we (Litvanija- truba ?) fucked em (USA) today    :?  :D  :D  :D

and we fucked them two years ago and became World Champions.. top that ;)
Mike Lowery: Hey, isn't it low tide?
Marcus Burnett: Yes, I think it is.
Mike Lowery: Don't you have some relatives that you need to go pick up?

arya

• 4
  • 2
    • http://www.united-force.org
« Reply #46 on: 22-08-2004, 06:01:50 »
ovi litvanci su mnogo jaki.  mislim da uzimaju zlato

peckerwood

• Guest
« Reply #47 on: 22-08-2004, 07:26:56 »
Ma, znate li vi uopšte šta je zona?

...zamfirova?  :!:

...real dream team...  ...ovi momci imaju realne sanse da se sretnu u finalu sa Argentinom! :idea:

...momci koji su skupljeni sa koca i konopca... tim moje ulice...  :wink: ...potpuna suprotnost napijenim i najedenim usa nba "zvezdama"...  :?

Iraq 1, Australia 0

IRAKLION, Greece (AP) -- Iraqi coach Adnan Hamad couldn't complete more than a few sentences without his cell phone ringing. His team is one step away from an improbable trip to the medal podium, and he was more than happy to spread the word to a country in dire need of good news.

``We have spoken to our families already about this victory,'' Hamad said after Saturday's 1-0 quarterfinal win over Australia. ``They're all very happy. Everybody is out in the streets, ecstatic.''

The victory put the war-torn nation in position to compete for only the second Olympic medal in its history. Iraq will play Paraguay, which defeated South Korea 3-2, in the semifinals in Thessaloniki on Tuesday.

...

While the players are skilled, poised and together, they arrived here with little fanfare. None play in a major professional soccer league. They are paid just $200 a month. After qualifying for the Olympics last spring, the daily difficulties of life in Baghdad – closed roads, security check points – limited the team to just two practices.

Boban

• 3
« Reply #48 on: 22-08-2004, 10:56:52 »
Nas u kosarci cekaju teske godine, jer smo tokom devedesetih i za zivota Borisava Stankovica bili potpuno zasticeni od sudijskih ujdurmi, posebno u Evropi. Ne kazem da su nam sudije pomagale, ali niko ne bi smeo da nam sudi onakve stvari kakve nam sude na ovom sampionatu.
To oko nase zasticenosti je bila javna tajna i mnoge evropske "velike" nacije zele da nam se napiju krvi.
A kosarka je jeben sport u kome tri dozirane sudijske odluke sigurno namestaju rezultat kod izjednacenih ekipa. Najprostija je fora oko namernih faulova, eto, i protiv Spanaca, u kriticnom momentu, kada smo ih stigli i prestigli, jedan faul je procenjen kao nameran. Da nas to nije izbacilo iz ritma, sigurno bi usledilo jos nesto... jebiga, osvrnite se za sobom, koliko zlatnih medalja nase kosarke pamtimo. Bojim se da ce to odsada biti redak slucaj.

peckerwood

• Guest
« Reply #49 on: 22-08-2004, 12:10:47 »
Iraq 1, Australia 0

...bese li ona ista JAOstralija koja nas je tukla sa 5:1?  :roll: ...koliko je iracki fudbalski tim jaci od onog naseg tek, barem na papiru (oni placeni $200 USD/mo, a nasi sto igraju domace prvenstvo barem 20x vise)?  :wink:

...a sto se sudjenja tice na utakmici ESP:SCG... sudije nam UOPSTE nisu bile naklonjene... cak obrnuto... sudilo se dosta pristrastno za ESP... i oni su napravili jedan ocigledan flagrantan faul (dosudjen kao obican faul)... napravili su par faulova u napadu koji su bili dosudjeni u njihovu korist... :(

...ima rezona u ovome sto boban prica... tesko cemo se provlaciti na staru slavu... vreme je da se promeni koncepcija igre i da se uvedu novi, mladjani igraci koji se znaju od kadeta... slicno onome sto je Litvanija uradila!  :)