DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Evo jednog fudbalskog prorocanstva

(1/6) > >>

Boban:
Železnik naredne godine ispada iz I lige.
To je već mnogo puta viđen scenario, kada neki mali klub ujede za srce veliku Zvezdu, najkasnije sledeće godine ispada iz lige i teško da se ikada vraća.
Ponekad Zvezda nastavi da potplaćuje sudije protiv njih čak i dok su u II ligi i obara ih dodatni rang niže.
Poptuno sam ubeđen da će se to desiti i ovoga puta.

Lurd:
Izvini, ali ovo je toliko naivno i van vremena i prostora da ne znam šta da kažem.

Nije Zvezda sadašto je bila do pre koju godinu. Vlasnik Železnika drži još jedan klub u prvoj ligi, a ima i kladionicu. Njegov dobar prijatelj je vlasnik Bežanije i čovek kome trenutno u našem fudbalu ne može niko ništa i koji teroriše sve klubove i fudbalske saveze i vlasti.

Železnik će ispasti iz lige jedino ako ova dvojica izgube moć, a Zvezda sada, dakle SADA, nema moći da im se suprotstavi.

Tex Murphy:
To vi insinuirate da postoje neke zakulisne radnje u našem fudbalu?

iNCUBUs:
Ja bih ukinuo Bežaniju po kratkom postupku.

Boban:
Pre 20-30 godina bilo je svega 5-6 timova iz Beograda u prvih 100 na nivou Jugoslavije, sto je bila nepravda, ali i ovo je sada smešno. Timovi kojima sam ja sudio u II i III beogradskoj ligi, sada se bore za ulazak u I ligu. Groteskno.

Inace, veceras čuh ponovo jednu sramotu na televiziji i to je dodatni dokaz kakva smo mi govna i da zaista nije nelogično što se u svakom veku po jedan deo Srba odvoji i nazove drugačije i odluči da ubuduće živi sopstveni život.

Elem, komentar ide na račun upravo završenog prvenstva SCG gde je Partizan ostvario prvo mesto bez poraza i onda kažu da je to dosad uspelo samo jednom klubu u našoj prvoj ligi, svojevremeno Hajduku iz Splita, ali u ligi od 10 klubova.

Šta zaključujemo iz ovoga? Da govna koja vode državu i dalje postupaju po komunističkim okvirima, tj. zanemarili su i zaboravili 23 preddrugosvetkoratovna fudbalska prvenstva Jugoslavije i za njih je istorija otpočela 1946. godine. A u Ginisovoj knjizi rekorda stoji da je JEDINI tim na svetu svih vremena osvojio prvenstvo neke države sa učinkom od 100%... BSK iz Beograda. Mi se ne dičimo time. To je za nas nepostojeći podatak.

Ja ovo stvarno ne razumem... Ovaj prcmoljak od države se poziva na kontinuitet Jugoslavije ali samo od 1945. naovamo.


p.s.
Što se tiče Železnika... oćeš da uložimo neke pare, Lurde, ako si tako siguran. Znaš da ja volim da dobijam opklade protiv tobe. A i dobro mi ide.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version