DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Nabiše nas i Hrvati

(1/4) > >>

Tex Murphy:
Naše """""ajkule""""" (bolje rečeno kornjače) uspjele su da postignu čitava dva gola u prvom poluvremenu i to jedan nakon kontranapada a drugi nakon isključenja (i to uz čistu sreću). Primili smo (za sada) sedam, prilično bizarno kad se zna da nam je na golu "najbolji golman na svijetu". Odustao sam od gledanja. Do kraja će sigurno biti 10:2. Ali eto, bar nam je za utjehu što ćemo izgubiti s manjom razlikom nego Rusi - oni su ga popušili 13:3  :x

Sramota. Kao što lijepo reče g. Mijagi: "Smije se izgubiti od protivnika, ali ne od straha." Naši somovi su izgubili upravo od straha.

Lord Grejstok:
Jebiga 10:7
Ali ne zameram našima mnogo jer od 2001 ne znamo za neuspeh (samo olimpijadu 2004 nismo osvojili). Takmičenja su svake godine i ne može se uvek na sam vrh.

Prava bruka su kao i uvek fudbaleri, jebote ono drugo poluvreme protiv Portugala su igrali kao pijani lečeni alkoholičari.

EKSTREMISTA:
Nisam mogao da gledam zbog posla ali je po izveštajima o igri i kretanju rezultata očigledno da su Hrvati trenutno u boljoj formi i zato je dobro što su sprečili da nas Mađari u finalu još strašnije pokidaju i pred Peking skinu kompleks od nas.Zna se da je jedino što ovoj generaciji nedostaje da kruniše svoju veličanstvenu karijeru upravo olimpijsko zlato a isto tako je jasno ko će igrati u tom finalu.Toga su svesni i Mađari i zato im sutrašnja zlatna medalja neće biti tako dragocena kao da su je osvojili u duelu sa svojim najvećim rivalom i jedinom reprezentacijom sveta koja je bolja od njih.
Što se tiče fudbalera,oni su se vadili na vetar u drugom poluvremenu ko da svi nismo videli da su se ko pičkice povukli jer je ljigavi Klemente glupavo procenio da nam je dovoljan i bod.

Tex Murphy:
Naši su se isprepadali.
Povrh toga, ipak mislim da su rukometaši gori od fudbalera.

EKSTREMISTA:
Od Hrvata definitivno ne postoji narod koji je više iskompleksiran.
Odem ja na sportsku stranu sajta b92 da pročitam izveštaj sa utakmice kad tamo preko 300 komentara na rezultat od čega 90% Hrvata koji taj deo sajta inače uopšte ni ne posećuju.Toliki broj komentara nisu poslali ni naši ljudi kad smo uzeli zlato u Beogradu.Neko od naših je prokomentarisao kako neće biti slavlja na trgu bana Jelačića jer su svi Hrvati na sajtu b92.
Mogu da zamislim šta će se desiti ako mali Pavlović uđe u Formulu 1,verovatno će biti brojnih pokušaja samoubistva među kroatima.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version