DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Malo o sportu Joga

<< < (2/6) > >>

Meho Krljic:
Tu izjavu treba dokazati. Kada sam ja izjavio da upotreba heroina nije sport nego način života dobio sam batine i besplatno prenoćište u policiji. Neke izjave imaju posledice koje čovek nikada ne bi očekivao.

angel011:

--- Quote from: "Bab Jaga" ---Yoga nije sport nego način života.
--- End quote ---


Može se tretirati i kao jedno i kao drugo.

Cornelius:

--- Quote from: "Meho Krljic" ---Kada sam ja izjavio da upotreba heroina nije sport nego način života dobio sam batine i besplatno prenoćište u policiji.
--- End quote ---


Upotreba heroina nije nacin zivota, nego svodjenja zivota na bolest. Ako vec moramo da ga poredimo sa jogom, onda je bolje da predjes na lepak ili komprimirani vazduh u sprejovima za ciscenje kompjuterskih klavijatura.

...:

--- Quote from: "Meho Krljic" ---Damn... a ja mislio da svaki muškarac radi jogu iz jednog jedinog očiglednog razloga...
--- End quote ---


Iz tog razloga se ide u skolu plesa :)

@angel011
HVALA!

Meho Krljic:
Bojim se da onda ne mislimo na isti razlog. :cry:  Tvoj razlog podrazumeva uspostavljanje socijalnih veza sa ciljem dostizanja seksualnog užitka, moj razlog podrazumeva ukidanje potrebe da se uspostavljaju socijalne veze da bi se odstigao seksualni užitak... A mislio sam da sam tako duhovit.... :cry:  :cry:  :cry:

Kornelijuse, heroinska 'bolest', kao i svaka bolest, posmatrana iz odgovarajućeg ugla,može biti divna.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version