DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJA─îI, KLADIONICE...

Vlade Divac ispred skupstine

(1/3) > >>

...:
Nema nista na TVu , a ja se upravo vratio: posalji SMS (kakav god) na 6312 (ako si na 063) da bi ti skinuli sto dinara sa kredita. Pare idu u fond za raseljena lica koja su sad u Srbiji. Posalji SMS na  6412 ako si na 064 mrezi.

Ajde ljudi, 100 din nije malne  ni kafa u centru Beograda, ovako malo po malo i ne trebaju nam politikusi koji se sete sirotinje  samo pred izbore, mozemo nesto i dobrom voljom?

marlowe:
Bio je direktan prenos, fantasticno je izgledalo. Poslah dve poruke.

...:
Hm, nisam bio u kuci pa nisam video prenos. Ajmo ljudi, bolji svet je moguc!

Alexdelarge:

--- Quote from: "..." ---Hm, nisam bio u kuci pa nisam video prenos. Ajmo ljudi, bolji svet je moguc!
--- End quote ---


U snovima. :evil:

Juce u toku dana su centralne ulice bile zatvorene zbog jednog sportasa i  njegovih prijatelja sportasa.Ukazivati pocast,nekome ko ima poremecaj hipofize i vesto ubacuje loptu kroz obruc,krajnje je neumesno.

TomCat:

--- Quote from: "Alexdelarge" ---
...Ukazivati pocast,nekome ko ima poremecaj hipofize...
--- End quote ---

Poremecaj hipofize ?


--- Quote from: "Alexdelarge" --- Juce u toku dana su centralne ulice bile zatvorene zbog jednog sportasa i njegovih prijatelja sportasa.Ukazivati pocast,nekome ko ima poremecaj hipofize i vesto ubacuje loptu kroz obruc,krajnje je neumesno.
--- End quote ---

Covek je igrao za nasu reprezentaciju, predstavljao ovu zemlju sigurno bolje od politicara i slicne ekipe (znam da ovo zvuci uzasno ofucano ali ipak je tacno), bio je veoma popularan i sada kad zavrsava karijeru obelezava to pokusavajuci da uradi nesto dobro za druge ljude ... Stvarno ne razumem zasto bi ti to smetalo ?
Vikend je, nema guzve, mogao si opusteno da zaobidjes tih par ulica koje su zatvorene, a onima koji idu peske je cak i lepse za setnju....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version