FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > DOMA─ćA OSTVARENJA, LOW-FI VIDEO

leptirica

<< < (4/14) > >>

Plavi Skaut:

--- Quote from: "Unicorn.
I opet su stvorenja tame negativci. MORA biti da ima neshto duboko psihotichno i skotofobichno u ljudskoj prirodi, neki recidiv iz predachke, pecinske nocne more, shto nas tera da se bojimo mraka i onoga shto iz njega mozhe da izleti/istrchi/ispuzhe/izbaulja.[/quote ---

Ja nemislim da su negativci..evo ja kada sam nocu u sumi, obavezno iskacu kojekakva stvorenja umjesto drveca..ali mi nista nece, navikli smo jedni na druge. Zabrinula bih se za sebe da ih kojim slucajem jednom nestane. :roll:
--- End quote ---

Unicorn:
Jel` mislish na drekavca-majmuna, koji ne zhivi po Srbiji, ili na srpskog drekavca-mitoloshko bice, shto stoji rame uz rame sa karakondzhulom i chumom?  :lol:  :lol:  :lol:

Unicorn:
E, da!
Nocas mi je stvarno beshumno uleprshao u stan jedan slepi mish (trebalo mu je manje od 10 sekundi da "nabode" izlaz), pa sam na sopstvenoj kozhi mogla da potvrdim tezu da se u takvim momentima sve racionalno (dobro potkovano znanjem o tim zhivuljkama) povlachi pred iracionalnim strahom. Svako ko negira da ima takve reakcije lazhe sam sebe. Hteli, ne hteli odredjeni smo tim chudnim, predachkim strahovima.

Plavi Skaut:
Zamisli Unicorn da ti se desava to svaku drugu-trecu vece..navikla bi se i slijepi mis bi ti postao kucno ljubimce..inace i ja se bojim slijepog misa ali zbog prica da se zapetlja u kosu brrrr. Inace sam spavala u jednoj napustenoj konjusnici gdje su slijepi misevi fijukali stalno..tj. na tavanu su imali gnijezdo..u toku noci su jos pride, po nama padale i metalne bube kao kisa..i nije me bilo strah..poslije prvih nekoliko veceri.

S.:

--- Quote from: "Unicorn" ---Jel` mislish na drekavca-majmuna, koji ne zhivi po Srbiji, ili na srpskog drekavca-mitoloshko bice, shto stoji rame uz rame sa karakondzhulom i chumom?  :lol:  :lol:  :lol:
--- End quote ---


Na srpskog drekavca, naravno. Po pricanju ocevidaca (tako se kaze/pise, mada mi nije jasno zasto se tako zovu kad se drekavac ne da videti) drekavac se glasa bas tak okako ste ga opisale. Da znas da mi i dan danji zao sto zene nisu hteli u poteri za stvorenjem poslednji put kad se pominjao u mojoj okolini. Baksuz, pa to ti je... ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version