DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

A na jesen na stadion...

<< < (4/4)

Draza:
Ma, izborice se Partizan za trece mesto, a onda opet na noge Sireru i drugarima (mada je ova mogucnost suvise apstraktna, voleo bih da vidim jos jedan dvomec ovih ekipa).

iNCUBUs:

--- Quote from: "Boban" ---Partizan moze da uzme maximum 1 bod i da postigne 2 gola, na svih sest utakmica, onako u zbiru.
--- End quote ---


Ma čista ciganska zloba :)
Nemoj ni da pokušaš da se vadiš rečenicama tipa "samo sam realan bla bla"..

Poenta je da je Boban, kao i odredjeni broj cigana, shvatio koliko je ulazak Partizana u Ligu šampiona poguban po njegov omiljeni klubčić.

Koje će pare Partizan da namlati učešćem su pare koje obezbedjuju dovodjenje i većih imena (ukoliko budu zainteresovani naravno) nego što su West ili Rzasa, što će reći, moći ćemo da napravimo jak tim koji će narednih 10 godina sa pola gasa da osvaja domaće prvenstvo.

A do tada, zvezda će biti prinudjena da prodaje najbolje igrače (šifra: Bošković) kako bi mogla da isplaćuje plate. Samo me čudi gde su ti silni navijači i kako to da ste prošle sezone prodali samo par pretplatnih karata?

Što se tiče rezultata Partizana u LŠ, sa onakvom igrom i zalaganjem kao protiv NUFCa, sigurno nećemo da budemo topovsko meso.

Lurd:
Ajd sad i ti ne preteruj. partizan će da zaradi bar 14 miliona evra, što je ogromna kinta, ali nešto baš i nisam siguran kako će to Zeka i Bjeka da potroše. Ne zaboravi da su obećali nov semafor, nov stadion, blabla.

A i jedva čekam da dodje Real sa svojih 70 novinara pa da vidim gde će da ih smeste...

Osim toga, partizan ne ispunjava uslove UEFA za igranje utakmica Lige šampiona, ali to im je verovatno progledano kroz prste.

iNCUBUs:
Brate, Zeka i Bjeka su se obezbedili za ceo život (uključujući i svoje naslednike) posle utakmice Rapid - Partizan...
Znam da alavost za lovu nema mere, ali možda su se malkice i uozbiljili, tačnije da shvataju da je možda bolje da se uloži u tim, može to dobro da im se vrati (kad kradeš malo po malo, šta je recimo 100k € u odnosu na 15 miliona? Niko neće ni da primeti a kinta nije mala :))

Što se tiče semafora, to nam je valjda još uvek Philips dužan, mislim bio bi red da imamo neki koji liči na nešto.

Sve u svemu, rano je za prognoze tipa "Ma Bjeka i Zeka će sve da pokradu"... Videćemo...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version