NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

RADIONICA: kako je počelo, gde smo sada i šta će biti sa svima nama...

<< < (150/153) > >>

dark horse:
Shvatio sam da si više puta naveo da radionica nema smisla ako svako može da objavi danas knjigu, ne navodeći naravno primere, međutim to iz teksta je vrlo direktan primer za to.

Boban:
U intervjuu nisam niti jednom pomenuo radionicu, ni u naznakama ni u aluzijama. Učitavaš stvari kojih nema, istrajavaš na iznetom stavu uprkos jasnim protivargumentima.

dark horse:
Kontradiktoran si. Sam kačiš taj intervju na radionici da objasni tvoje stavove, niko te po ušima bio nije, a kad to uradimo povlačiš se, tvrdiš da to nema baš nikakve veze s radionicom, direktno il indirektno, i da smo provokatori što tumačimo na takav način. Pa ko je ovde lud? Ako to nije primer za tvoj stav da svako može da objavi knjigu, pa daj nam onda sam relevantne primere ko i gde vezano za radionicu, ne govori u šiframa. U svakom slučaju ovo je za mene preveliko gubljenje vremena, imam bolja posla, nastavi da se sam sa sobom igraš svoju staru igru žandara i provokatora...

Boban:
možda drugi padaju na tvoje zamene teza, ali ja odavno ne.
Moj intervju nema veze sa radionicom, samo ilustruje da se srpska sf &f scena toliko usitnila da nema načina da se skoncentriše kvalitet na jednom mestu.
Pa mi smo na internom konkursu u Lazaru Komarčiću jednom prilikom imali rame uz rame tada neobjavljene autore: Jakšića, Skrobonju, Radmila, Ćurčića i mene, plus još nekoliko likova. Doduše Ćurčić je imao poneku priču a i ja nekoliko do tada.

Labudan:

--- Quote from: Boban on 21-11-2022, 01:56:46 ---Nisam ja rekao da ništa nama smisla, naprotiv, stvari se odvijaju nekim tokom. Ja samo tvrdim da ja mogu vrlo malo da doprinesem u ovim najnovijim dešavanjima na srpskoj sf&f sceni. To je suština. Moje vreme kao inovatora i onog koji pomera granice je prošlo.

--- End quote ---
Znači pišeš horore od sada

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version