NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

RADIONICA: kako je počelo, gde smo sada i šta će biti sa svima nama...

<< < (151/153) > >>

Boban:
Ja sam objavljivao horor pričice pre nego što je Gul pošao u osnovnu školu.

dark horse:

--- Quote from: Boban on 21-11-2022, 23:09:33 ---možda drugi padaju na tvoje zamene teza, ali ja odavno ne.
Moj intervju nema veze sa radionicom, samo ilustruje da se srpska sf &f scena toliko usitnila da nema načina da se skoncentriše kvalitet na jednom mestu.

--- End quote ---


--- Quote from: Boban on 20-11-2022, 14:13:07 ---ovde je sve rečeno, da se ne ponavljam: https://kovalska.rs/2021/10/spava-li-domaca-fantastika/

--- End quote ---

Sad, kome Bobanu da verujemo, onom koji tvrdi da je intervju "samo ilustruje" i da nema veze sa radionicom ili onom koji je sam okačio na radionici nešto što nema veze s radionicom i tvrdi da je tu "sve rečeno" i jadan neće da melje dalje ni slovca, kamo li da objasni kontekst u kome je okačio link?
I ja sam još u prošlom veku oguglao na tvoje samopromocije i gerila marketing, stalna štancovanja izdanjca od po 1000 strana samo da ne ostaneš nedorečen, pogrešno shvaćen i druge drame. Mislim da je nerazumevanje tebe doseglo tolike razmere da je vreme za gigantsku monografiju o radionici gde ćeš podeliti sa nama celu istinu. :roll:

Boban:
rečeno je sve o odnosu mladih prema savetima, ne traže ih, ne žele, zanimaju ih amo pozitivni stavovi. to je direktno razlog što niko ne šalje radove na ovakvu radionicu gde će biti viviseciran i ponižavan.

dark horse:
Istina je da su ljudi su voleli radionicu i želeli da učestvuju na njoj, uprkos tome što su bili vivisecirani i ponižavani. Više su to doživljavali kao vežbu i druženje.

A da ti nisi umeo da se izboriš sa njegovim pozitivnim stavom, pa si na kraju potpuno bez dovoljno dobrog razloga ukinuo radionicu, čisto da bi im preselo to što nisi uspeo da ih u zadovoljavajućem obimu kinjiš.  8-)  xyxy

D.S.B.:
Ko je rekao Radionica!?  :| xcheers

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version