NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

RADIONICA: kako je počelo, gde smo sada i šta će biti sa svima nama...

<< < (152/153) > >>

ALEKSIJE D.:
Radionica nije imala svoju svrhu. Davanje teme je glupo. Bolje samo dajte da bude do određenog broja karaktera i tema slobodna. Ko dobije najviše dobrih kritika, objavi ga Boban u ZS. To mu je nagrada i motivacioja. Ovako, nema svrhe.

D.S.B.:

--- Quote from: ALEKSIJE D. on 29-11-2022, 17:11:11 ---Radionica nije imala svoju svrhu. Davanje teme je glupo. Bolje samo dajte da bude do određenog broja karaktera i tema slobodna. Ko dobije najviše dobrih kritika, objavi ga Boban u ZS. To mu je nagrada i motivacioja. Ovako, nema svrhe.

--- End quote ---

Poštovani prijatelju Aleksije, niko od nas nema svrhu u ovom univerzumu, kao što reče Rasti Kol cela ljudska rasa je neuspeo experiment evolucije i treba da izvršimo kolektivno samoubistvo ali dok se to ne desi, ja bih da se Boba smiluje na nas i da nam po jednu radionicu svake prestupne godine  xcheers

mac:
Evolucija ne pravi eksperimente i nema u svom rečniku pojmove uspeh i neuspeh. Evolucija je prosto nešto što se desi. Rasti Kol nema pojma, ko god da je.

Petronije:
Nije to naučna teza već lični stav fiktivnog lika iz serije Mače, opusti se. I nije Rasti nego Rast.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Meho Krljic:
To je onaj što kaže da je vreme "ravan krug". KAO DA KRUG MOŽE DA BUDE IŠTA DRUGO DO RAVAN. DA NIJE RAVAN BIO BI SFERA, JEBEM MU.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version