DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Najveći masovni ubica ex-Jugoslavije

(1/2) > >>

Ghoul:
Najveći masovni ubica Jugoslavije voli životinje
 
 
 
ko se još sjeća Metoda Trobeca, najslavnijeg masovnog ubice bivše Jugoslavije? Ubio je pet žena i spalio ih u krušnoj peći u Dolenjoj vasi, stekavši takav glas da je čak i jedan rokerski sastav nosio bizarno ime:"Trobecove krušne peći"?

Najpoznatiji zatvorenik Slovenije, podsetio je ovih dana javnost na svoje postojanje, i to tužbom protiv Lee Eve Mueller, koja ga je, tvrdi, neutemeljeno optužila za mučenje životinja, koje on, usput rečeno, voli!

Tužio je poznatu "zaštitnicu životinja", jer je ova na Pop TV, izjavila da oni koji muče životinje razvijaju takav odnos i prema ljudima, te je, navodno, u tom kontekstu, spomenula i njegovo ime.

Navodno je izjavila da je Trobec, pre no što je prešao na žene, "mučio životinje", "probadao ih", "zavrtao im vratom", "kokoškama sekao glave", "sekirom ubijao pse", "mačke polevao benzinom"...

Trobec koji je od 1979. godine u zatvoru, našao se pogođenim, te je gospođu Mueller, tužio sudu, tražeći odštetu od 18,5 miliona slovenskih tolara (SIT) za pretrpljene "duševne boli", piše ljubljansko Delo.

Masovni ubica je na prvom ročištu izjavio "da voli životinje i da ih nikada nije mučio". Metodu Trobecu će zatvorska kazna isteći 2014. godine. Hoće li petostrukog ubicu žena na bankovnom računu dočekati odštetnih 18,5 miliona tolara - odlučiće sud.

Plavi Skaut:
Ja poznajem jednog vegana koji je bolestan od brige za zivotinjama , prokrijumcario je dva napustena ulicara iz Grcke pa se sada brine o njima, a za ljude , djecu apsolutno nema neki osjecaj, cak mislim da nas mrzi. Ja ne znam ali mi se cini da su ti likovi duboko osakaceni, nakada, negdje zbog neceg..totalni invalidi..ja sam mu postavila pitanje kome bi prije pomogao zivotinji ili malom djetetu kaze zivotinji. kao djeca mogu i sama da se snadju :(  :roll:

Fantom Tenej (1492-2003):
Pa znaš kako kažu... pas je čovekov najbolji prijatelj. Negde sam čitao piše knjiga je čovekov najbolji prijatelj. A moj prijatelj kaže Gun is a man's best friend. Svakome svoje kažem ja.
Slučaj Metoda Trobca podosta je razvikan po slovenskim medijskim prostorima, ali sumnjam da vi vidite što i kako pišu slovenački časopisi i faištoidne novine, budite presretni što ne živite u udruženju ovdašnjih novinara, nakom što su meni postavili kamere i mikrofone da me prate i šikaniraju po TV, ja sam pobjegao na druge jezičke prostore da jih se manem, bolje i to nego da jih koljem.

Ghoul:

--- Quote from: "fantom" ---ja sam pobjegao na druge jezičke prostore da jih se manem, bolje i to nego da jih koljem.
--- End quote ---


more, pobij govna i gotova stvar!

za svaki slučaj!

Fantom Tenej (1492-2003):
Praktičan savjet, nema što. Ja sam pola godine smišljao kako i nedoumio se oko toga. Čak sam na nekom forumu dobio mnoge odgovore i savjete od prijatelja o tome kako jih kazniti za njihov zločin. Možda nisam dovoljno jasan i izgledače nekomu da to što sada pišem samo je fikcija ali to je stvarno bilo stvarno. Bombe, otrovi, najamnici i plačenici nije šta nije bilo u pitanju. Ali čovjek nije jednostavno biče, nije on alatka bez savjesti, kad nemaš inercije i bjesa dovoljno, onda sve preispituješ, tako sam ja naprimer od neobične želje za osvetom tokom vremena kroz nezaboravno ludilo isplivao do neobične fiks ideje koja me još danas vodi - osloboditi neslobodnoga. Pa svake toliko ja mislim na zatvor i slično što se ti može u ovakvoj situaciji desiti.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version