Predvorje > UREÐENJE SAJTA & FORUMA

Joomla i kunena - iskustva!?

<< < (3/53) > >>

Usul:
Kunen ne poznajem, nikad nisam koristio ali Joomla ume da bude spora i zahteva nesto jaci server. Ako to nije problem i ako se sve konfigurise kako treba onda je sve u redu.

Boban:
Wordpress recimo je manje zahtevan od džumle, ali daje mnogo manje mogućnosti, posebno pod opterećenjem velikog broja korisnika.
Ima beskrajno mnogo besplatnih platformi koje sjajno rade kada ih instaliraš i kada nas trojica drndamo po njoj, ali kada ih pustiš u promet, sa nekoliko stotina korisnika istovremeno i ko zna koliko botova koji nasrću i šta sve ne, počinje da štuca.
Znak sagite je na vrlo jakom i dobrom serveru u USA, podrška za sve je potpuna i kada se sve postavi kako treba, ima samo da fercera.
Što se tiče kunene i sam imam određeni strah, posebno što ćemo pokušati da sve registracije na ZS forum prebacimo na viši nivo, tj, da budu pristupne registracije za sam ZS sajt. Teorijski to džumla omogućava, ali šta će se zaista desiti, niko ne zna, jer je jedno prebaciti probni SMF forum sa pet nikova i trideset postova, a nešto sasvim drugo posegnuti za 13 godina Znaka sagite i milione raznih drndalica koje su se zapatile na forumu.

Petronije:
Lepo izgleda sajt sada, i mobi verzija je odlična, sve je pregledno i na tač - dva. Jedino što na telefonu ne vidim login kao ni search bar, mada login ne radi ni sa računara, pretpostavljam da se sve još pegla.

Boban:
ma daleko je ovo od kraja, tek treba da se doterije izgled, još se borimo sa funkcionalnošću svega.

Alexdelarge:
ne vidim bilo kakvu promenu i dalje mi je SMF

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version