FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...
Blast from the past, ili kucamo na vrata zaboravljenih igara!!!
Perin:
Nešto razmišljam, obzirom da je davno počela era rimejkova, ributova i čega sve ne, red bi bio da se otvori tema na kojoj bi mogli zboriti o starim igrama, vraćanju u njihove svetove, generalno, o ponovnom (ili pak prvom?) igranju igara koje već sada imaju status...legende (vau, mislim, baš serem).
Razlog zašto sam odlučio da pokrenem ovu temu je moj ponovni ulazak u igru Jedi Knight 2: Outcast.
I moram da priznam, koliko god nekada voleo ovu igru, sada shvatam da je mnogo...nezgrapna. Recimo, na početku, često moraš da odeš do određene konzole, pa da kao pritisneš nešto da se vrata otključaju...a to ne bi bio problem, da je malo...jasnije odrađena ta konzola, i mapa koja te upućuje do iste. U odnosu na današnje igre, grafika je katastrofa, ali pretpostavljam da mi je tada grafika izgledala presjajno.
Naravno, ono što je dobro u igri jeste scenario, i on još uvek vadi igru, čak i nakon ovoliko vremena. Dakle, ovo su samo nabacani utisci o igri u kojoj sam juče-prekjuče proveo sat dva vremena, ali eto, čisto da otvorimo novu temu :lol:
neomedjeni:
Pa, sećam se da sam iz nekog razloga silno želeo da igram prvu igru iz serijala, ali nikad sebi ne udovoljih.
Dobra tema, Perine.
Tex Murphy:
Мислим да моје (премијерно!) играње Балдур'с Гејта може комотно да упадне у ову категорију.
Као и ова лепа вест са ГОГ-а:
http://www.gog.com/news/release_system_shock
Meho Krljic:
The Relentless Champions Of Classic Fallout
neomedjeni:
Banujete Meha što je ovim posredno nagovestio da su Fallout 1 i 2 zaboravljene igre!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version