FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Elden Ring

<< < (165/167) > >>

dark horse:
Pao je jutros i otac Gas!  :|

Nego, šokiran gledam statistiku u trofejima, prvog bosa u igri prešlo je manje od 50% igrača, a drugog manje od 45%.  :shock:

To me je navelo da pogledam sličnu statistiku za Elden Ring (prvi bos manje od 70% igrača) i Demon's Souls (prvi bos manje od 60% igrača), što je ipak sasvim pristojno.

Ispade Bloodborne daleko najteži.

Meho Krljic:
Bloodborne je "težak" Souls igračima jer ne postoji štit pa je nemoguće igrati turtle taktikom. Naravno u igri postoji jedan štit, koji je od drveta i služi da zapravo troluje igrače koji se taman ponadaju da će sad moći da se kriju iza njega a onda se on pokaže kao potpuno beskoristan, čisto da im utrlja so na ranu i podseti da ovde nema turtlinga. Dalje, iako magija postoji, ona je primetno deakcentovana u odnosu na Dark i Demon's Souls pa onaj značajan deo populacije igrača koji ide na magične bildove jer su oni "easy mode" ovde opet nema na šta da se osloni. Tako da nisam preterano iznenađen da je procenat poražavanja prvih bosova nizak. Ja sam Cleric Beast dobio iz prve ali čistom srećom. Father Gascoine je već bio tvrd orah jer je vrlo zajeban kad se transformiše, ali meni su neki bossovi koji su, recimo Perinu bili trivijalno laki (Rom, Amygdala, Wet Nurse) bili pakao pa ja svakako nisam baš reprezentativan igrač...

dark horse:
Ta turtle taktika meni jedino ima smisla ako ne leveluješ. Znači, one level 1 pervezije. Više od 50% igrača odustalo od igre jer nije uspelo da sredi prvog bossa na level 1 bez štita i bez magije? Nije li to malo blazirano? :(

Ako leveluješ, sve ionako staviš u HP, dođe bolje od štita. Čim malo digneš HP igra postaje prelaka. Prelaka i prelinearna, bar ovaj početni deo na kom ja još uvek jesam. Na nekom 30tom nivou.

Meho Krljic:
Dobro, u odnosu na Elden Ring svakako jeste linearnija ali nije "stvarno" linearna. Videćeš.
 
 

dark horse:
Izbačen danas free update za Elden Ring sa koloseumom. Izgleda da ću se ja vratiti da igram ovo ranije negoli sam planirao!

https://www.ign.com/wikis/elden-ring/Elden_Ring_Colosseum_Guide_-_Locations,_Modes,_and_Tips

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version