DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Pametan, talentovan, pismen... grobar...

(1/7) > >>

Tata:
Covek koji je napisao ovaj tekstu u NIN-u.

http://www.nin.co.yu/index.php?s=rub&a=2750&rid=16&id=227

Za one koje mrzi da procitaju ceo tekst evo poslednjeg pasusa.

"Bolji poznavaoci vrednosti Partizana već sada su skloni tvrdnji da naš šampion ima neslućene mogućnosti u duelima sa Real Madridom, Olimpikom iz Marseja i Portoom iz istoimene portugalske luke. U klubu to dobro znaju i zato mudro ćute..."

Covek koji je ovo potpisao zove se Aleksandar Mihajlovic, ali to nije Deda uprkos cinjenici da se jednako dobro snalazi u novinarstvu kao i ovaj lik.

Boban:
Jebem li ga... Partizan moze da nadigra Olimpik koji nije u sjajnoj formi, mozda moze i da uradi nesto sa Portugalcima, posto nama njihova igra relativno lezi, opet, sve zavisi od toga sta ce uraditi Real. Dovoljno je da Real dobije sve utakmice, a da Porto i Olimpik medjusobno odigraju dve neresene i sve je onda moguce...
Ako Real kiksne sa bilo kojim timom, to prakticno daje uzasnu prednost tom timu da bude drugi jer to su bodovi na koje niko normalan ne bi smeo da racuna...
Naravno, to se nece desiti (a sigurno ne sa Partizanom) i Partizan ce biti poslednji u grupi sa nekim bodom mozda...

Tata:
Evo jos jedne zanimljivosti.

Ako ste se ikada zapitali koliko (procentualno) medju Srbima ima umobolnih, ovde cete doci do egzaktnog podatka o tome. Potrebno je samo da saberete nekoliko cifara... 17,3 + 4,8 + 5,4 ...

http://www1.serbiancafe.com/ankete/result.php?action=results&poll_id=381

iNCUBUs:
Heheh šta ti je ciganska zloba...

Ma možete samo kolektivno da nam duvate.. Ja sam u utorak na utakmici Lige šampiona, zapad, sredina, najbolja mesta...

A vama preostaje tv, kao i prethodnih 12 godina, kao i budućih xx godina  :evil:

losers

Boban:
Druze grobaru, ja sam u svom zivotu na Marakani odgledao toliko vrhunskih svetskih timova s koliko Partizan nece odigrati u narednih 50 godina... bezao sam iz skole 1974. godine da budem jedan od 110000 ljudi na Real-Zvezda (2:0 regularno i penali), da ne nabrajam ko je sve bio na Marakani posle toga, kakvi likovi i timovi, a to sto je Zvezda rasprodala kompletan tim 1991. godine i vi onda kao drugorazredna ekipa preuzeli privremeno primat, nije nista posebno.
Ja ne pramtim bre da je Partizan ikada otisao dalje od drugog kola bilo kog kupa evropskog, ovo sad vam je premija, pazite da ne postane blamaza...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version