DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Najgrdniji MMA nokauti

(1/41) > >>

Meho Krljic:
Dobro, ima topik za golove, koševe, tenis, pa što ne bi bio i za nokaute u Mešanim Borilačkim Veštinama. Naravno, pod ovim ne podrazumevam samo UFC, već, generalno bilo šta što bi vam palo na pamet a uklopilo bi se u širu definiciju. Dakle, UFC, Kikboks, tajlandski boks, savate, ful kontakt, kjokušinkai, K-1, ma sve. Započeću odabirom nekih nokauta koje pamtim (a koje je Seanbaby uslužno pominjao u svojim tekstovima za Cracked).

Počeo bih sa Mirkom Filipovićem:

Crocop protiv Igora Vovčančina. K-1 meč u kome Mirko Filipović pokazuje koliko je jak. Srušio je Rusa JEDNIM udarcem nogom.

crocop vs igor

Ali evo odmah meča u kome Filipović biva nokautiran na sličan način. Uvek se naježim kad vidim kako njegovo telo potpuno izgubi prirodnu kontrolu i iskrivi nogu na ovaj način:

Crocop vs. Gabriel Gonzaga

Gabriel Gonzaga knocks out Mirko Cro Cop

I treća sreća:

Filipović protiv Boba Sappa. Ja ne znam šta bih radio da naletim na Sappa na ulici. Mislim, prosto mi je nezamislivo da bi IKO smeo da na njega krene na ulici. Čovek izgleda kao Hulk, ima preko stopedeset kila. Ali ovde ga Crocop sruši sa dva udarca i to u povlačenju. Emejzing:

Cro Cop Vs Bob Sapp

Meho Krljic:
OK, ovo je borba na čijem videu su morali da isključe komentare na JuTjubu jer su desetine ljudi pitali da li je Jeremy Bullock ubijen. Mislim, čovek ne samo što je jedno petnaest kila lakši od protivnika nego je i jedina veština koju je trenirao tekvando. Potpuno je zastrašujuće kako ga Fulton baci, kao da je lutka. Za slučaj da vam se okrenuo stomak (a sigurno jeste), Bullock je ostao živ i prohodao ali je prestao da se bavi MMAom posle ovoga:

Jeremy Bullock protiv Travisa Fultona:

Travis Fulton vs Jeremy Bullock

Meho Krljic:
Za promenu evo jednog lepog nokauta. Glaube Feitosa je Brazilac sa kjokušinkai bekgraundom i ovde vidimo klasičan kjokušin nokaut - koleno u glavu. Musaši nije znao šta ga je pogodilo:

Glaube Feitosa protiv Musašija

Glaube Feitosa vs Musashi (2005)

Meho Krljic:
Remi Bonžaski je, da citiram Seanbabyja, kako bi napaljena bela genetičarka dizajnirala idealnog kikboksera. Akebono je sumo rvač koji je pre ovog meča imao četiri MMA borbe i ni jednu nije dobio. Dakle, ishod je jasan. Gledajte kako pada:

Remy Bonjasky vs. Akebono:

K1 - Remy Bonjasky vs Akebono

Meho Krljic:
Za slučaj da ste mislili da se dupli nokauti događaju samo u Rokiju:

Ramon Dekkers vs. Rayen Simpson

Ramon "The Diamond" Dekkers vs Rayen Simson.FLV

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version