DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Liga Šampiona

<< < (2/74) > >>

Albedo 0:
Nesta, Sedorf i Gatuzo najmanje tri nedelje van terena
 24. 01. 2011. - 23:24h

A sva trojica su igrala večeras, dakle oni tek oporavljeni, na Sidorfu se vidjelo da nije ni trebao da igra, dok su van der Vart i Modrić igrali potpuno spremni.

Dakle, Milanu nedostajalo 6 igrača + ova trojica nedovoljno oporavljenih.

Ne pokušavam ja da ih branim, igrali su očajno i nisu zaslužili ni pobjedu ni remi, samo skoro svi ključni igrači Totenhema su bili spremni, a Milana nisu, i to je to. Milan je povrh toga matora ekipa, a danas nije imala nijednog tvorca igre, sredina terena je bila užas.

Budući da i Gatuzo ispada za revanš, Ambrozini i Boateng pod hitno moraju da se oporave, mada mi ne bi smetalo i da Emanuelson zaigra.

U svakom slučaju, Milan ima da dominira sljedeće godine, FORZA MILAN! :lol:

Van Bomel i Kasano kidaju u italijanskom prvenstvu, ovaj Robinjo je totalni duduk u odnosu na Ronaldinja, ali ova dvojica jebu kevu. Tako da je sljedeća godina naša :)

Petronije:
Mozda cete da kidate u kalcu, u evropi vam je realni domet osmina/cetvrt finale sa ovom "prosek 35 godina" politikom. Mada vam je i kalco pod znakom pitanja ako se neki Murinjo opet prihvati Intera jer oni imaju najjaci tim u Italiji vec godinama.

Perin:

--- Quote from: Bata the Životinja on 16-02-2011, 00:39:56 ---Ne, ma Milanu je falilo pola igrača, ne može se ni porediti

Bomel i Kasano ne mogu da igraju u LŠ
Pirlo, Ambrozini i Boateng povrijeđeni, Zambrota odavno u autu.

Tako da je Milan odigrao prilično defanzivno.

Ja Gatuza razumijem ako je Krauč stvarno šutnuo Abijatija u glavu, još nema snimka njegove povrede. Debil krauč je prvo namjerno, očigledno namjerno udario laktom u grudi Abijatija, a onda u sljedećem napadu je Kraučeva noga prilično blizu Abijatijeve glave, ali se ne vidi od drugog igrača. Nešto kasnije Abijati više nakon toga ne može da nastavi, stavljaju mu ortopedsko pomagalo oko vrata i vode u bolnicu.

Nakon toga kreće Flamini, više je pokupio loptu nego Ćorluku, zato je bio žuti, lopta i nije bila Ćorlukina.

Gatuzo jeste lud, ali nikad ovoliko, mislim da je imao debeli razlog za svoje ponašanje, vidjećemo, pitanje je šta je sa Abijatijem.

--- End quote ---

Jesmo mi gledali istu utakmicu? Pa Flaminiju bih dao zabranu igranja godinu dana zbog onog starta samo. Pogledaj snimak bolje. Sa obe noge je ušao, namerno, istinski divlje. Mogao mu je polomiti obe noge, ladno.

Albedo 0:
Ali start je bio na loptu, obojica su išli na loptu, nije bila Ćorlukina. Jebiga, za mene to nije crveni karton kada je lopta trebala da ode u aut.

Doduše, što se kartona tiče sudija je bio prilično blag, a mogao je Totenhemu da podijeli par u prvom poluvremenu.Večeras bar Arsenal dobio kada je Partizan opet zasr'o, sad se sjetio u 4. kolu u gostima da počne da igra košarku.

Samo da izbace Barselonu bilo bi super.

Perin:
Ma ne sporim ja da su obojica išli na loptu, ali koliko sam upoznat, po pravilima fudbala ne sme se sa dve noge startati. A tek sa dve noge na onakav način... Da se razumemo, ja ne navijam za Totenhem, nego samo kažem da nije realna tvoja izjava da start nije za crvendaća :)

Arsenal je odigrao finu tekmu, samo se bojim revanša...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version