NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Dela domaćih autora u pripremi

FANTASTIČNA BIBLIOTEKA, novi naslovi

<< < (3/4) > >>

Boban:

--- Quote from: Perin on 14-06-2011, 20:11:20 ---Nego, koja je najprodavanija knjiga iz prvog kola? Jel' još Nešić drži prvo mesto?

--- End quote ---

Imaš neke zanimljive podatke, a?
Ili samo provociraš da bi došao do istih?

Perin:
Eh, ne čitaš svoje odgovore...na nekom topiku si negde pomenuo da je, kad je Nešić izašao, bio najprodavaniji....

Samo me zanima, to je sve :) Ako je informacija privatna, ništa :)


--- Quote from: Boban on 24-10-2009, 13:22:51 ---Otkad je otvorena knjižara Belog Puta u Kosovskoj 18, gde se prodaju i knjige Everers medie, ova Nešićeva knjiga je najprodavanija od svih iz Fantastične biblioteke; zatim Strah pa Biblioteka.


--- End quote ---

Boban:
mda, ali ta knjižara je otvorena pola godine pošto su izašle prve knjige, tako da je glavni udar prodaje za ostale naslove bio na drugim mestima.

Sada, dosta vremena kasnije, prodaja se uravnotežila; Strah i Biblioteka su na vrhu, a Bakićeva knjiga osetno slabije, ostalih pet su praktično na 5%.
Prednost dobre edicije je da ljudi kupuju i nepoznate autore; evo, svi ćete vi uzeti ovu Jelenu a onda mnogima ispadnenajzanimljivija u ovom trilingu.

Boban:
Zvanično objavljujem ono što je svima već postalo jasno... odustao sam od fantastične biblioteke kao koncepta.
Znak sagite je moja fantastična biblioteka.
Pokušaj sa odvojenom edicijom zamišljen je kao serija naslova koji bi uz mašineriju Belog Puta bili progurani u velikim tiražima na brojnim prodajnim mestima uz raznoraznu medijsku podršku.
Ali to je izostalo i u vreme dok je Beli Put bio najjači; ispao je to praktično polovičan ustupak meni (kao i Nekronomikon) izgleda bez stvarne želje da se to promoviše i nešto od toga napravi.
Ni za Nekronomikon ni za naslove FB nisam uspeo da dobijem niti jednu promociju u okviru sistema Belog Puta, niti ikakvo dostojanstveno predstavljanje bez obzira što je npr. Nekronomikon najprodavanija knjiga Belog Puta u 2010. godini.
Nema veze, ta stranica je zatvorena, idemo dalje.

zstefanovic:
Ово је све објављено у међувремену. Цео топик може да се пребаци у "Objavljena dela DOMAĆIH autora"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version