NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Dela domaćih autora u pripremi

Novo od D.Stojiljkovića

<< < (3/10) > >>

Boban:
Ovo treba da stoji u objavljenim knjigama (zakk je premestio, ne ja), pošto je knjiga izašla; dexa je pun sebe prezentovao primerak na sajtu i pohvalio se u društvu; ali šta da radimo što rukopis ne zadovoljava elementarne kriterijume.

Evo, sad sam proverio na Laguninom sajtu; nestao je odlomak romana koji je bio postavljen.
A odlomak je bio tamo i knjiga prezentirana kao da je izašla, ja sam negde vadio izvatke i izrugivao se sa imbecilnošću napisanog...
Nakon povlačenja Pekićevih knjiga, nemar Lagune oduvao i Dexu.

Kunac:

--- Quote from: Boban on 08-12-2011, 23:57:18 ---Evo, sad sam proverio na Laguninom sajtu; nestao je odlomak romana koji je bio postavljen.
--- End quote ---
http://www.laguna.rs/b215_blog_duge_noci_i_crne_zastave_-_odlomak_iz_romana_laguna.html

Boban:
tja... mene su izgleda banovali da ne mogu da pretražujem sajt; na svaki upit dobijam da nema odgovora.
Ali to je to... da li ste u životu čitali jadniju gomilu reči na jednom mestu?

Ghoul:

--- Quote from: Boban on 09-12-2011, 00:07:33 ---tja... mene su izgleda banovali da ne mogu da pretražujem sajt; na svaki upit dobijam da nema odgovora.

--- End quote ---

pa ovaj boban je veći komičar i od dimitrija vojnova!
 :D :D :D

varvarin:
Izgleda, puno propuštam što nisam na fejsu!  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version