NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Objavljena dela DOMAĆIH autora

"Prodavac kiše" na španskom

(1/3) > >>

Usul:
Posle dužeg vremena imam zadovoljstvo da vas obavestim da je priča Zorana Jakšića "Prodavac kiše" objavljena u argentinskom fanzinu Axxon.

Zainteresovani kliknite na link http://axxon.com.ar/rev/168/c-168cuento12.htm

Mica Milovanovic:
daj malo detalja...

Usul:
Šta te konkretno zanima?

S.:
Lepo, zaista. Imas par zanimljivih prevodilackih resenja koja deluju vise nego ok. Ja Nikadorskog hodocasnika nisam citala, ali nakon ove kratke price imam nameru da se potrudim da knjigu pronadjem u nekoj dogeldnoj buducnosti.

Cestitke, i spremi nesto drugo za iduci broj (ovo ja prevodim u vremenske jedinice tvoje "posle duzeg vremena") :mrgreen:

dodatak: Jakšic ili Jakšić?

Usul:

--- Quote from: "S." ---Lepo, zaista. Imas par zanimljivih prevodilackih resenja koja deluju vise nego ok.
--- End quote ---

Hvala na podršci. Ipak moram da napomenem da je tekst donekle razlicit od onog sto sam ja poslao jer je lektor ulepsao stil na nekoliko mesta. Ipak je ovo moj prevodilački prvenac.


--- Quote ---Cestitke, i spremi nesto drugo za iduci broj (ovo ja prevodim u vremenske jedinice tvoje "posle duzeg vremena") :mrgreen:

dodatak: Jakšic ili Jakšić?
--- End quote ---

Već je u pripremi novi materijal (još da kažem projekat i mogu odma' na pink). Mislim da će biti zanimljivo za sve čitaoce. Inače je Jakšić ali sve strane na axxon.com.ar su u charsetu latin-1 i tako se ć zagubilo. Mogu ja sad i da se bunim tamo ali sad zbog par slova da ih teram da prebacuju u utf-8 ne znam koliko će da me uvaže sa te strane.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version