Zosko,
nije problem što ti nas gledaš kao "parazite" već što su Hrvati verovatno poslednji koji bi smeli tako da posmatraju.
Rekao sam ti već, po meni osnovni problem ex-naroda nije u njihovim ideologijama, već ekstremnom siromaštvu, pre svega duhovnom, a zatim i materijalnom, naravno. S tim skopčano, jasno da ti, kao duhovna sirotinja, ne uviđaš taj problem, nego ga spočitavaš srbima kroz parazitizam, čak i kad problem periferno registruješ, u svom idiotizmu.
A vi niste isti takvi bednici Evrope, koji njoj služite samo za ljudske resurse i ništa više? Bre, Hrvatska potpuno PRAZNA od ljudi, 101 srpska agresija nije joj mogla napraviti što joj je Evropa za samo tri decenije. I ti dalje kevćeš na nas srbe, ne primećuješ vaše parazitiranje, tvoje lično parazitiranje po Nemačkoj, već ti i dalje smetaju srbi, i dalje smo ti krivi iako nas nema.
Vidiš, ja znam šta bih tebi rekao, ali da, u suštini i ja sam bez reči kad vidim takvog i tolikog idiota.
P.S. Koje "novine" iz Hrvatske misliš da bi trebalo da pratim, pošto je sve vaše meni "za idiote"? Ajde, pomozi mi. (Btw, originalni tekst je reddit, ne index, oni su samo preneli i dodali, za mene, duhovitu interpretaciju, sve sa slikom iz srpske komedije)