Author Topic: Zemlje Iz Okruzenja TODAY  (Read 427359 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
Re: Zemlje Iz Okruzenja TODAY
« Reply #7250 on: 01-12-2022, 10:23:36 »
'USTAŠIJA ME OSOBNO VRIJEĐA!'
'Ja poštujem SFR Jugoslaviju, meni je bila dobra.'

JAKŠIĆ / POŽEGA - Različite reakcije građana diljem Hrvatske danas je pokrenula vijest od 47-godišnjem Jakšičaninu koji je jučer, 29. studenog, na datum kada se nekad slavio Dan Republike SFRJ, na svoju kuću u Kolodvorskoj ulici izvjesio zastavu bivše države Jugoslavije. O burnoj reakciji susjeda koja je uslijedila te prijavi koju je zaradio zbog 'vrijeđanja moralnih osjećaja' svojih sugrađana, izvijestila je danas Policijska uprava požeško-slavonska, a Plusportal je to prenio OVDJE. Kako bi priča imala svoj početak i kraj, odlučili smo provjeriti tko je 47-godišnjak protiv kojeg slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Potraga za njim bila je uspješna jer su stanari Kolodvorske, odmah znali kako je riječ o Velimiru Meničaninu koji je odmah pristao na razgovor s nama. - Nikomu ništa nisam želio dokazati ili poručiti tom zastavom, ona je bila za mene jer ja poštujem državu u kojoj sam rođen i othranjen. Ta država me napravila čovjekom kakvav jesam i od svoje prošlosti ne mogu pobjeći. Iz tog razloga poštujem tu državu kakva god da je bila - možda nekom nije valjala, no meni jest. - za Plusportal odlučno je kazao Velimir, hrabro se suprotstavivši neistomišljenicima. Razmirica između njega i susjeda - kaže - nikada nije bilo, a što ih je sada potaknulo na ovakav čin ni sam ne zna. - Otkako sam ovdje, a tomu ima već 20 godina, trpim ustaška obilježja - vješanje ustaških zastava. Ja sam protiv toga. Ustašija me osobno vrijeđa - otvoreno to govorim - ali trpim i šutim. I oni su ljudi, naravno, pa neka vješaju ako imaju tu potrebu, ali ja je ne volim gledati i ne gledam je stoga me ne može uvrijediti. - pojašnjava nam Jakšičanin dodajući kako ne zna zašto je netko došao i gledao u njegovu zastavu te se time uvrijedio. Pri našem dolasku, pak, Velimir i njegova supruga su se iznenađeno smijali i komentirali kako im je cijela situacija, zapravo, smiješna jer nije zastavu stavio na tuđu kuću već na svoju te ne zna kome je to moglo zasmetati. Oni smatraju kako su svi susjedi u dobrim međuljudskim odnosima pa nema potrebe ni za ovakvim sukobima. - Čitam u medijima kako sam vrijeđao moralne osjećaje građana. U slijepoj ulici, čije osjećaje? Mogli su biti povrijeđeni osjećaji samo onoga tko je htio biti uvrijeđen. Ovo je slijepa ulica, znači tu ne dolazi nitko osim nas par ljudi koji tu živimo i sad je taj netko imao potrebu doći u nju i biti uvrijeđen. Što da mu ja radim. - kazao je i dodao kako je ostao iznenađen dolaskom policije, no pritužbi na njihov rad nema jer, kako kaže, bili su korektni. - Stvarno ne mogu reći niti jednu lošu riječ što se tiče obavljanja njihovog posla. Naravno, ne znam tko me prijavio jer je bila anonimna prijava, no zastavu sam morao skinuti i policija ju je uzela. Siguran sam da to nije nitko od mojih susjeda, jer ovdje je netko došao s namjerom da to slika i prijavi - policija je dobila fotografiju. Susjedi bi došli pješke ne bi autom, a ja sam čuo da je ispred kuće stao auto i brzo se odvezao, žao mi je samo što nisam pogledao ili izašao da vidim što se događa. Tek kasnije, nakon svega što se dogodilo, sam shvatio da je taj netko ciljano došao slikati zastavu. - zaključio je. Naposljetku, Meničanin smatra kako ovdje nema nikakvog međunarodnog skandala jer kako kaže, nije stavio srpsku ili bosansku zastavu nego jugoslavensku. - Ne bi tu trebalo biti nacionalnih netrpeljivosti... jedino moralnih pitanja... jer netko je ustaša ili bilo što drugo. Uglavnom, takvo što može smetati samo domaćim ratnim izdajnicima i zločincima. Ako meni, pak, ne smetaju njihove zastave, ni njima ne bi trebale smetati moje, a ja ću iduće godine ponovno postaviti zastavu kao i ove godine ujutro i onda ću je skinuti navečer. Ovaj put, ipak, stavit ću je u dvorište tako da nitko više ne bude „moralno uvrijeđen“. Od sada, također, ću i ja prijavljivati ljude koji vješaju ustaške zastave jer vjerujem da me netko od njih i prijavio. Ako ćemo biti tako pokvareni, bit ćemo. - poručio je odlučno naš sugovornik. Kako saznaje Plusportal, zastava je Meničaninu privremeno oduzeta, za što je dobio potvrdu, ali još ne zna kada će mu ona biti vraćena. Kako je samostalna i neovisna, suverena i demokratska Republika Hrvatska - prema onomu što stoji u njezinu Ustavu - nastala iz Socijalističke Republike Hrvatske (a nasuprot Nezavisnoj državi Hrvatskoj) te je njezin univerzalni pravni sljednik, nitko Meničaninu ne bi mogao prigovoriti da je na jučerašnji dan izvjesio zastavu upravo te Socijalističke Republike Hrvatske. Ovako, otegotnom mu okolnošću biva činjenica da se radilo o zastavi Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.

"Koga briga šta govore, ako nemaju muda da kažu u lice?" - Toni Soprano

"Ako bismo ljudima oduzeli iluzije, koje zadovoljstvo bi im ostalo?" - Volter

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7251 on: 01-12-2022, 12:50:23 »
Ta država me napravila čovjekom kakvav jesam i od svoje prošlosti ne mogu pobjeći.

ono kad odrastes na tarzanu i dodjes u godine kad krene reuma, pa daj sta das, samo da grije...

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7252 on: 01-12-2022, 18:00:24 »
Trebo je iransku zastavu, kako i priliči!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7253 on: 08-12-2022, 15:44:17 »
UŽIVO Napeto u Velikoj Hoči

Naoružani pripadnici kosovske policije došli u kuću porodice Srđana Petrović u Velikoj Hoči sa carinicima, kako bi zaplenili vino. Njegov sin preti samoubistvom.

Napeto: Sin preti samoubistvom

Situacija je napeta, a Milan, sin Srđana Petrovića preti da će se ubiti. "Ne dam, ovo je moje, moja kuća, moje sve! Neću! Ne dam! Nek se vrati kamion, kunem se, skočiću", preti Milan sa krova kuće, dok jedan od meštana pokušava da ga spreči, dok njegova majka vrišti, prenose Večernje novosti.

Otac se vezao za banderu 

Veliki broj meštana je na ulici, pripadnici specijalne policijske jedinice su ispred kuće, Srđan Petrović se vezao za banderu u znak protesta, a njegov sin se popeo na krov od kuće i preti da će skočiti. Veliki broj meštana se okupio u znak podrške porodici Petrović i vrlo je dramatično od ranih jutarnjih sati. Okupljeni ljudi pokušavaju da ubede kosovske policajce da odustanu od zaplene vina iz vinice Petrovića.

(...)

Okupili se ljudi

Okupio se i veliki broj građana koji se protive zapleni vina. Oni, kao i vlasnik, koji inače nije registrovan u Ageniciji za privredne registre, pokušavaju da spreče oduzimanje vina. Petrović trenutno pokušava da se nagodi s carinicima i izmiri dosadašnja dugovanja, koja prema proceni Carine, iznose 38.000 evra.

nadam se da sam dobro povezao: neko domacinstvo je proizvelo ili kako god dovuklo u podrum kuce 42.000 litara vina. to su ca. 42 tone. khm, to u biti ne bi bio ni opg, to je vec dimenzija industrijske proizvodnje ili cega god slicnog. sve bez registracije bilo kakve djelatnosti.

sad policija po kakvom sudskom nalogu to plijeni ili bar pokusava, a ovi se penju po krovu, vezu za bandere, a odgledao sam i jedan video: nejac zavija, pa se medju policajce gura i nekog starca u invalidskim kolicima, itd.

svaka cast policiji, ti ljudi moraju imati celicne zivce ojacane titanijem. jedva cekam da vas prime u eu, to ce biti show milenija, kusturica je amater. :evil:

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #7254 on: 21-12-2022, 10:44:37 »
Svećenik navodno časne nagovarao na spolni odnos u troje: "Govorio o Svetom Trojstvu"

ISUSOVAC iz Slovenije Marko Ivan Rupnik, svećenik blizak papi Franji, navodno je dvije časne sestre pokušao nagovoriti na seks u troje uspoređujući ga sa Svetim Trojstvom, piše britanski The Times.

O slovenskom svećeniku su se početkom mjeseca u talijanskim medijima pojavile tvrdnje da je tijekom 90-ih godina zlostavljao časne sestre u Sloveniji. Rupnikov vjerski red priznao je vatikansku istragu Rupnika, ali i rekao da je nastupila zastara.

Jedna od časnih sestara ispričala je za talijanske novine Domani da joj je Rupnik oduzeo nevinost te da ju je natjerao da šuti o tome.

Rekao da će seksom u troje "replicirati trostrani odnos Boga, Isusa i Duha Svetoga"

Anonimna časna sestra je u intervjuu za Domani ispričala da je Rupnik polako počeo ulaziti u njezin psihološki i duhovni svijet i da je iskorištavao njezinu krhkost i nevinost.

Ona tvrdi da je svećenik pitao nju i drugu časnu za seks u troje i da je objasnio da će tako "replicirati trostrani odnos Boga, Isusa i Duha Svetoga".

Časna navodi da je Rupnik zlostavljao skoro 20 časnih sestara i da su usprkos tome njezine pritužbe naišle na ignoriranje. Isusovački red je nakon objavljenog intervjua sa časnom sestrom pozvao sve ostale žrtve da istupe te obećao da će biti saslušane s empatijom i razumijevanjem.

Papa blizak sa slovenskim svećenikom

Isusovac iz Njemačke Hans Zoller, jedan od najistaknutijih stručnjaka Katoličke Crkve za prevenciju seksualnog zlostavljanja, oglasio se o slučaju. Tvrdi da se tim slučajem loše upravljalo od 90-ih godina te da na još mnogo pitanja nema odgovora.

Zoller je kazao da pozivanje žrtava da progovore pokazuje spremnost da se prizna kako je puno toga pošlo po krivu. "Papa Franjo, i sam isusovac, bio je blizak Rupniku. Možda je odigrao ulogu u zaštiti tog svećenika", kazao je vatikanski dopisnik za L'Espresso Sandro Magister.

Rupnik je autor mozaika u kapelama i crkvama širom svijeta, što uključuje i papinsku kapelu u Vatikanu i baziliku u Solinu.

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7255 on: 21-12-2022, 15:32:17 »
ovo je bilo ocekivano protiv "pape" cija zvijezda (petokraka) vrlo blijedi. u zadnje vrijeme nije se bas najjasnije isticao kao sluga sekte koja ga postavila, znaci rusoturske, u biti je na neki nacin izdao funkciju na koju postavljen. teskom mukom je, sve poslije velikog otpora, nedavno nekako nadrobio nesto sto bi se moglo tumaciti kao osuda agresije na ukrajinu, pa mu evo stize i placa za izdaju. ocigledno je ostao bez ideja kako izjednaciti zrtvu i agresora, a to je lose. nije zato "papa". 
svjetski tabloidi pricu o potencijalno pohotnom rupniku shire ugavnom uz sljedeci naglasak:

bas je klimav, merkel i tramp su istrajniji. osobno se nadam da ce shvatiti ovo upozorenje, preporuciti rusoturske sekte i opravdati "specijalnu operaciju". reagirati na upozorenje kao korumpirani grenel kad se malo uspavao pa ga bocnuli, ispoljiti samokritiku. bilo bi steta da stvarno zaokrene. primis placu, budes postavljen na poziciju, ides do kraja. pravo u ponor, kakvo sad vrludanje ocu-necu. mislim, kao, malo bi se pokajao i promijenio pricu u skladu prilika. to moze pokusati covjek vulgaris, ali kome bi se pokajao "papa"? :cry:

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7256 on: 21-12-2022, 15:34:07 »
Zašto razmišljam sada o zoskovom svećeniku...

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7257 on: 21-12-2022, 15:40:29 »
zato sto si mali perverznjakovic kao i navodni papa, ista ekipa?

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #7258 on: 21-12-2022, 15:48:24 »
ovo je bilo ocekivano protiv "pape" cija zvijezda (petokraka) vrlo blijedi. u zadnje vrijeme nije se bas najjasnije isticao kao sluga sekte koja ga postavila, znaci rusoturske, u biti je na neki nacin izdao funkciju na koju postavljen. teskom mukom je, sve poslije velikog otpora, nedavno nekako nadrobio nesto sto bi se moglo tumaciti kao osuda agresije na ukrajinu, pa mu evo stize i placa za izdaju. ocigledno je ostao bez ideja kako izjednaciti zrtvu i agresora, a to je lose. nije zato "papa". 
svjetski tabloidi pricu o potencijalno pohotnom rupniku shire ugavnom uz sljedeci naglasak:

bas je klimav, merkel i tramp su istrajniji. osobno se nadam da ce shvatiti ovo upozorenje, preporuciti rusoturske sekte i opravdati "specijalnu operaciju". reagirati na upozorenje kao korumpirani grenel kad se malo uspavao pa ga bocnuli, ispoljiti samokritiku. bilo bi steta da stvarno zaokrene. primis placu, budes postavljen na poziciju, ides do kraja. pravo u ponor, kakvo sad vrludanje ocu-necu. mislim, kao, malo bi se pokajao i promijenio pricu u skladu prilika. to moze pokusati covjek vulgaris, ali kome bi se pokajao "papa"? :cry:

Kako te samo ne mrzi da lažeš ovoliko?  :(

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7259 on: 21-12-2022, 15:54:04 »
kako kako? pa obozavam lagati, laz je moje drugo ime u tvom univerzumu! onako izvrnutom. :)

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7260 on: 21-12-2022, 16:34:12 »
zato sto si mali perverznjakovic kao i navodni papa, ista ekipa?
Pitam se šta ti je radio, jesi li sve potisnuo u stokholmski sindrom i tako te stvari

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7261 on: 21-12-2022, 16:46:45 »
bato, tvoje rijeci nemaju smisla.
zasto pitas sebe nesto sto ne mozes znati, zasto ne pitas mene?

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #7262 on: 21-12-2022, 16:50:20 »

Tonik i džin šou.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7263 on: 21-12-2022, 18:56:28 »
zasto ne pitas mene?

da li si volio svoga svećenika i da li je on volio tebe?

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7264 on: 30-12-2022, 01:11:03 »
Uhitilo tatea u rumunjskoj
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7265 on: 30-12-2022, 13:25:47 »
Normalno, kretenčić

Ćale mu bio CIA, ko zna koju igru igra.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7266 on: 30-12-2022, 13:27:54 »
a što ti mrziš prave muže?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7267 on: 30-12-2022, 14:44:36 »
Ma bre lik krimos, o čemu pričamo... Nije da mu je baš svaka izjava kretenska, ali lik je sumnjiv.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7268 on: 30-12-2022, 15:33:03 »
pa i krimos su ti i drugi idoli pa ih ne kritiziraš

ovdje ne pričamo o čovjeku nego njegovom djelu (inače bi polanski bio izoliran u filmskom svijetu i zabranjen na tv ko majkl đekson na mtv)

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7269 on: 30-12-2022, 17:42:39 »
Pa i djelo mu je pf
On priča o ženama kretenima koje sreće tu i tamo
Ima i žena i muškaraca kretena
Al optimista u meni kaže da su manjina
I što da sluša neko to i primijeni na normalnu osobu što je čuo

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7270 on: 31-12-2022, 15:50:36 »
koja je ovo šuplja
da nije držao tu amerikanku nego samo moldavke i rumunjke ne bi ga uhitili
nego izgleda ambasada digla frku zbog 22godišnej amerikanke
kakva je ovo nepravda šta rade rumunski i moldavski policajci

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7271 on: 31-12-2022, 16:14:37 »
U tvom internet feed-u se bore dva vuka, samo nisu vukovi no re**rdi Greta Tunberg i Endru Tejt, dva klovna koje su mediji, i naštelovani algoritmi društvenih mreža, od male CG do velike Amerike pretvorili u nešto toliko bitno da se ovo dvoje sami ne mogu čudu načudit što ih je snašlo. Do juče niko nije čuo za kikboksera Tejta, danas maltene svi znate ko je jer feed prskava što od mimova što od novinskih članaka od njegovih prepirki sa Gretom (zajedno nemaju dovoljno da srednju školu završe). Istovremeno, neprimjećeno prolazi vijest da su vlasnici Twittera (nakon što ih je Mask javno razotkrio) i Facebook/Instagram-a aktivno sakrivali priču o lap-topu sina predsjednika Amerijke, i kažnjavali svakoga ko je okači kao da "širi teorije zavjere". E sad pazite, javno se razapinje nekakvi kikbokser koji navodno trafikuje žene, dok se sistematično i organizovano sakriva da je sin najuticajnijeg političara na svijetu snimao samog sebe kako jebava maloljetnice dok se drogira, čoek od 50 i nešto godina djevojčice 40 godina mlađe. Uz to, nema nigdje naslova sa listom gostiju Epstajnovog ostrva na kome su zapadne (pogotovo američke), elite od Bila Gejtsa, preko Klintonovih, do članova britanske kraljevske kuće, sistematično godinama zlostavljali trafikovane djevojčice. Organizator te morbidne zabave je ubijen dok je bio u rukama američke sudske vlasti. Je li stvarno Tejt nešto što treba da interesuje globalnu publiku, je li stvarno Amerika neko ko treba da nam daje savjete o pravosuđu i novac sa suzbijanje "dezinformacija i malignog uticaja"? Braćo u Hristu, vi ste najmaligniji uticaj svjetskih medija, vaši (po sopstvenom priznanju) naštelovani algioritmi najveći izvor dezinformacija a afera Greta-Tejt-Rumunija prava teorija zavjere.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7272 on: 31-12-2022, 16:26:14 »
Jbt ko ce to citat sto si pisao

Skrati malo

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7273 on: 31-12-2022, 19:15:12 »
nije moje haha
kopipejst
kolko vremena si izgubio na Tejta možeš i čitat

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7274 on: 01-01-2023, 14:02:19 »
https://www.bbc.com/news/av/world-europe-64124640
Meni ovo tate izgleda fejk kad ga privode

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7275 on: 01-01-2023, 19:01:50 »
da, Tejt svuda izgleda fejk 8-)

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7276 on: 01-01-2023, 19:25:44 »
ode hrvatska u svemir
bih i srbija na smetilištu

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7277 on: 01-01-2023, 20:11:18 »
u Rick & Morty svemiru ili Odiseja ili Solaris svemiru?

tomat

• 4
  • 3
« Reply #7278 on: 01-01-2023, 21:01:21 »
Autostoperski vodič kroz galaksiju svemir.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

• 4
  • 3
« Reply #7279 on: 02-01-2023, 07:58:40 »
ode hrvatska u svemir
bih i srbija na smetilištu

Cestitke Hrvatskoj na Sengenu i evru. Sad smo dva razlicita sveta.
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7280 on: 02-01-2023, 10:47:13 »
Eto dokle vas je doveo nepodanicki mentalitet

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7281 on: 02-01-2023, 11:05:18 »
Tejte Srbine!

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7282 on: 02-01-2023, 11:24:12 »
izleće mi slučajno mim Hrvatske u svemiru

Truman

• 4
  • 3
« Reply #7283 on: 02-01-2023, 11:48:26 »
Eto dokle vas je doveo nepodanicki mentalitet

xrofl xcheers :mrgreen:
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #7284 on: 02-01-2023, 12:14:16 »
Prema nezvaničnim informacijama, centrala Mekdonaldsa oduzela je licencu za poslovanje tog lanca restorana u Bosni i Hercegovini, prenosi N1 Sarajevo.

https://www.021.rs/story/Zivot/Magazin/327410/Mekdonalds-odlazi-iz-BiH-izgubio-u-trci-sa-cevapima.html
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Black swan

• 4
  • 3

mac

• 3
    • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
« Reply #7286 on: 19-01-2023, 14:51:23 »
Napravili ljudi video u kome se porede osnovni državni podaci Hrvatske, Slovenije, Srbije, Češke, i Slovačke. Zanimljiva statistika sve dok nisu nabrojali medalje na olimpijadama. Tu sam se malo razočarao. Najgori smo od sve dece. Propas.

https://youtu.be/-hyZvAukkLo

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #7287 on: 19-01-2023, 16:46:06 »
Pa propustili smo jedno od 1991 do 2006 jedno 4 letnjih i 2 zimske u odnosu na Hrvate.

mac

• 3
    • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
« Reply #7288 on: 19-01-2023, 17:47:00 »
Ma loše je i kad se to uzme u obzir. U poslednjih nekoliko letnjih olimpijada smo gori od Hrvata. Samo u poslednjoj je 9:8 za nas, ali čak i tu oni imaju više srebrnih, a mi više bronzanih. A u svim pre toga prosto nas šišaju. Srba ima više od Hrvata. Nešto tu ne valja, i mora da se menja! A o Česima i Slovacima da i ne sanjamo...

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7289 on: 19-01-2023, 17:47:35 »
Vizantija bajo

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #7290 on: 19-01-2023, 17:48:39 »
Srba ima više od Hrvata. Nešto tu ne valja, i mora da se menja!

Dokle će da se nekažnjeno poziva na genocid na ovoj Sagiti????  :? :? :? :?

Šalu na stranu, nije da je od zemlje u kojoj je organizovani sport tako prožet korupcijom kao što je naš zaista za očekivati neke mnogo jake rezultate...

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7291 on: 19-01-2023, 19:26:09 »
Srbi ne rade individualne sportove a kolektivne više ne osvajaju. To je otprilike to.

Palmer

• 3
« Reply #7292 on: 19-01-2023, 19:30:23 »
Činjenica je da smo slabi u sportovima ako se pogleda ova statistika, ali i to kako smo usrali rad u ekipnim sportovima... Ali je takođe činjenica da u istom trenutku imaš B2B MVP NBA lige, najboljeg tenisera i najboljeg vaterplistu na svetu. Malo li je? Jbg kod nas uvek neka krajnost.

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7293 on: 21-01-2023, 22:59:59 »
Zašto mediji šute da je u Zambiji zbog sumnje na trgovinu ljudima uhićena Noah Kraljević, vijećnica Možemo?

...

USKOK i policija istražuju sud u Zlataru: Čak trećina odluka o posvojenjima iz DR Kongo donesena na ovom sudu

ne znam prati li tko ovu pricu, prilicno se potiskuje u mejnstrimu, a vrhunski je zabavna.
sazeto za one kojima promaklo:

cetiri para ili tako neceg medju ovom gamadi koja se naziva prosvijetljenom, aktivistickom, sta vec, sve iz ekipe u samom vrhu, znaci gamadi na drzavnoj sisi sa jedne strane, a sa druge na kojekakvim da ne nabrajam. uglavnom od glazbenika "koji se pozivaju i slusaju", preko vijecnice ili vijecnika ekstremne "ljevice" onako poslije transformacije u muskarca iz zene ili tako nesto, sudskih sluzbenika i slicnih gluposti, znaci, bas bitange na najvisoj razini koje bi u nekim normalnim vremenima punile psihijatrijske ustanove zaglibilo je u - zambiji!

sve vec prije nekoliko tjedana. strpali nase drage bitange u zambiji u zatvor, jos im se i sudi. kao, dosli su kao parovi ili sta bi vec bili, pa pokupili neku djecu iz konga, jer je to sad moderno, jucer seces pudlicu, danas malo crnce, pa si u trendu. uglavnom, pokupili djecu sve uz nekakve hrvatske dokumente, sa nekog usranog korumpiranog kvazi-hrvatskog suda, citaj jugokomunistickog, znaci gamadi iz iste ekipe. tek sto su jedni za ludnicu, dok bi drugi bili za vjesala. pokupili djecu, a ovi u zambiji kazu sverc, trgovina ljudima, mafija. prijavilo ih osoblje iz pansiona gdje odsjeli kad doveli djecu iz konga koja su "bila bolesna i stalno nekontrolirano plakala, a da ovi to uopce nisu ni primjecivali.".

i sad se vade iz zatvora i od prijetece robije. pa je tu i ta nekakva zagrebacka politicarka vladajuce ekipe koja se predstavljala kao muskarac, dok je zapravo zena, bar fizikalno, pa ju u zambjiji strpali u muski zatvor. mislim da tamo jos nisu upoznati sa tim oblicima ludima, no dobro. uglavnom, vrhunska zabava. zapeli korumpirani idioti u zambijskom zatvoru. i to pravi idioti, maltene sa vrha. nije da navijam, nemam tih sklonosti, ali 30 godina bi bilo sasvim lijepa kaznica, a u biti ih ne moraju ni vratiti.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7294 on: 21-01-2023, 23:50:04 »
Pratim od prvog dana
Prevodilac im i pomaze im i daje hranu

FRATAR
hahahhahwhah

Mogu misliti kako se ti licimuri osjecaju kad ima pomaze onaj protiv kojeg se bore citav zivot

Kao da bati pomaze ustasa npr

Kako zivot pise price

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7295 on: 22-01-2023, 09:55:30 »
 :cry:
ja tipujem da ta gamad cak podrazumijeva da im fratar pomaze, mislim, to je tupavo da boli, to nema svijest, oni su "odabrani", sta vec. parazit, klasika. najjaca mi je izjava tih koji prijavili u zambiji: "djeca su bila bolesna i neprestano nekontrolirano plakala, a ovi to nisu ni primjecivali."
ovi u svom idiotskom svijetu, u mislima vec secu djecu boje u trendu po zagrebu kao kakvo pseto.
zambija nam lustrira gamad koja poput govana ostala plutati po institucijama poslije oslobodjenja. pajtonovci ne bi bolje.

ne razumijem ni ljude koji to biraju. sjecam se snimke nekog sudjenja iz vukovara, kad se radilo o onim sranjima oko ploca, cega vec. stoje "optuzeni" i publika kao pokisli pilici dok im sutkinja nesto s visina bahato delegira kako moraju "u tishini zaliti za tri zrtve rata" ili tako nekako, maltene kao sa bizarnog sudjenja artukovicu, ono, da to nije za javnost. sutkinja potpuna jugokomunisticka dronfulja, krmaca cijepljena od svijesti, mozga, niki kurac ljudski na njoj. ono, mars u tri picke materine, ti si neki kurac od sutkinje. to samo potpuni idiot moze dozivljavati.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #7296 on: 22-01-2023, 11:36:19 »
Ja bih im pomagao
Kad se javno u mobitel ispricaju za sva sranja sto su govorili

tomat

• 4
  • 3
« Reply #7297 on: 22-01-2023, 19:29:30 »
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

džin tonik

• 4
  • 3
« Reply #7298 on: 22-01-2023, 19:44:15 »
e ovo je lijep primjer gluparija. idemo sad ovako:

sta je stepinac ucinio nazao srbadiji? nista.
sta je ucinio dobro? puno toga, izmedju ostalog spasio nebrojeno naroda.
sta se je obrusilo na stepinca? jednostavno: neki azijatski kurac iz tamo nekih smrdljivih stepa koji bi na toplo more.
sta azijatski kurac radi? trigeruje idiote da naskakuju na stepinca raznim glupostima.
sta idioti imaju od toga da naskakuju na stepinca? nista, iritiraju izipanja.
hoce li azijatski kurac na toplo more, hoce li ikad izgenocidirati preko idiota izipanja? malo morgen.
znaci, zasto pravite budale od sebe za nakog azijatskog kurca? jesu li prosli turci? jesu kurac. hoce li proci azijatski kurac? ne vidim kako bi. moze malo, ali postoji i reakcija. sta vama to treba da naskakujete na svog prvog susjeda za azijatskog kurca?

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #7299 on: 22-01-2023, 19:51:04 »
kolko znam Iran je u Aziji