DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > FOTOGRAFIJE, PUTOVANJA, PUTOPISI...

Naša putovanja ( kratki utisci, predlozi...)

(1/23) > >>

Truman:
Ah ta Venecija...uske uličice sa kafićicima i restoranima, mostovi i kanali...Bejah juče jednodnevno i oduševih se. Da spomenem i da sam obišao i čuvenu crkvu Santa Marija della Salute koju je naš Laza Kostić opevao. Hoću opet u Veneciju za vreme karnevala.
Pišite gde je vama najbolje bilo i šta biste predložili od destinacija ( zaboravimo sada na finansijska ograničenja i pravimo se da je sve dostupno ).

Truman:
Temišvar: Lep grad, EU je puno uložila u rekonstrukciju, samo su ulice prazne. Izgleda da Rumuni ne izlaze baš puno.

tomat:
ja se uvek oduševim Budimpeštom, mislim da bih mogao tamo da idem bar jednom mesečno i da mi ne bude dosadno. posldnji put sam išao sa nekim drugarima, iznajmili smo stan koji je bio savršeno lociran, a kada smo podelili troškove to nije izašlo tako skupo.

Trumane, preporučujem Firencu, ako te put nanese, od onoga što sam ja video od Italije mi je to, uz Veneciju, ostavilo najveći utisask.

Dybuk:
Lep je Temisvar a kad sam ja bila (nedavno) bilo je bas naroda na trgu, a ulice prekopane, svuda radovi.

Kad smo vec kod 'svercerskih tura' isto sam letos bila u Segedinu, prelep je! A dobar im je i Akva park. :lol: Jedino propustih da odem na moto susrete kad smo stigli, sta reci, drustvo nije bilo odusevljeno predlogom. :lol:

tomat:
ima neka vikend kombinacija u tom hotelu koji je do akva parka, mislim da je noćenje uz pun pansion i ful kartu za akva park (može da se koristi i narednog dana do 11h) oko 55€. prevoz u sopstvenoj režiji.

u Budimpešti ima gomila banja sa termalnom vodom, mi smo bili u Sečenji banji, bilo vrlo zanimljivo plivati napolju na minusu dok pada sneg :) jedino što nema tobogana u gradu, ima na periferiji. svraćali u neki klub Kuplung, bila živa svirka, bio neki dekica od jedno 70 ljeta, igrao celu noć :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version