DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > FOTOGRAFIJE, PUTOVANJA, PUTOPISI...

POKAŽITE SVOJU MACU!

(1/370) > >>

Ghoul:
dobro, topik sa kačenjem najružnijih fotki je propao, jer su svoje najružnije smesta okačili harvester, komi i meho, tako obesmislivši dalje pokušaje.

onaj sa slikama iz detinjstva je trebalo da bude najneviniji i najljupkiji zamisliv, ali je onda došao boban sa svojim blejdranerovskim analizama mikrodetalja svake usnimljene pore, i sve je opet otišlo dokurca.

ajd da vidimo kako ovo može da se zasere:
elem, pošto vidim da među forumašima ima mnogo mačkoljubaca i mačkočuvara, sa nekim zaista blesavim exemplarima, ajde bar njih podelite s nama.

ja macu nemam, ali zato prilažem moj crtež mace jedne usa domaćice koja me je svojim zlaćanim krznom i ljupkom pozom tokom dremke inspirisala jednog sunčanog dana da je nacrtam.

takođe, kačim i jednu lepu, takođe američku, ali ne kalifornijsku zlatnu već severnokarolinšku sivku.

angel011:
Dobar ti crtež!  :)  A i sivka lepo izgleda.

Nemam ni ja mačku, nemam dobrih uslova za držanje, ali mačak moje majke veruje da je dobrim delom i moj. Evo ga sa svojom omiljenom igračkom.

Джон Рейнольдс:
Da li je moguć uspešan brak između cat- i dog-persona?

Bab Jaga:
Ovo je bilo jako neoprezno od tebe, ja, doduše, trenutno imam 4 mačke + tuđi mačor koji je odlučio usjeliti se kod nas, ali ako tu stavim sve mačke koje sam ikad imala, ovaj topic će nadmašiti onaj o hororu kao (ne)žanru.Boban:
Gotovo da sam spreman da poverujem kako je tema tvog magistarskog ne Lavkraft nego uticaj interneta na razvoj psihotike kod ljudi i da ti nisi filolog ili šta god slično tome nego psihijatar koji je bacio oko na ovaj nedužni okoliš, čednu usamljenu diskusuju, oazu razumevanja i tolerancije... s namerom da sprovodi svoje gnusobne psihoeksperimente.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version