FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Mnostvo serija na Niskioj lokalnoj TV stanici

<< < (2/3) > >>

Goran Skrobonja:

--- Quote from: "Relja" ---Gorane da ponovim pitanje, kako da dodjem do serija koje si ti spomenuo da imas.
--- End quote ---

8) U nekoliko koraka:

1. Pogledaj "Homerov" katalog i pronađi ono što te zanima među pobrojanim serijama.

2. Pitaj me za konkretnu seriju pa ću ti javiti:

a) koje sezone imam
b) koje epizode fale (ako fale)

3. Da si u Beogradu, bilo bi ti relativno lako: renta kasete je 60din, svaka treća je besplatna (što je za seriofile, naravno, vrlo bitna olakšica); na jednu kasetu pakovane su obično po 2 epizode (90 min SP), ali sve češće i po 4 (180 min. SP).

4. Pošto nisi u Beogradu, preostaje ti eventualno presnimavanje na tvoje VHS kasete po dogovoru koji ne mora da opterećuje ovaj forum. Ali, savetujem da se odlučiš samo za ono što BAŠ BAŠ hoćeš da imaš, jer je to, imajući u vidu količinu, dosta skupa zanimacija. 8)

Goran Skrobonja:
:D BTW, najtoplije preporučujem SMALLVILLE! :D

Relja:
Hvala svima na, mada izgleda da bez "gazde" nista :). Izgleda da ce od svega ovoga najbolje da prodje Homer :))))) mada sam se iskreno nadao da ce necega biti i na DivX, ali ...
Jos jednom hvala

Goran Skrobonja:

--- Quote from: "Relja" ---Hvala svima na, mada izgleda da bez "gazde" nista :). Izgleda da ce od svega ovoga najbolje da prodje Homer :))))) mada sam se iskreno nadao da ce necega biti i na DivX, ali ...
Jos jednom hvala
--- End quote ---

Može li VCD? Tu bi već moglo da se nađe ponešto... Jeremiah, Alias, 24, Enterprise, Angel sez. #1.

Na divX-u mogu da ti organizujem Angel sez. #2.

Goran Skrobonja:
Da, na divX-u još i LEXX sezona #2.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version