FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI
NAJBOLJI FILMOVI O PUTU KROZ VREME
Tex Murphy:
--- Quote ---Kad je u pitanju vremeplov, koliko se tu radi o stvarnoj mogućnosti
--- End quote ---
Nimalo.
--- Quote ---a koliko je sve samo fanatazija?
--- End quote ---
U potpunosti.
mac:
Zavisi kako posmatraš ideju postojanja. Tu nikog nije bilo pre nego što se desilo putovanje kroz vreme, ali posle putovanja tu se materijalizovao neko, i to mu je to. Prošlost je izmenjena, a sa njom i sve ostalo. Sve što je posledica prve prošlosti više ne postoji, bar ne u kontekstu trenutne istorije.
DeHickok:
Los cronocrímenes tj. Timecrimes je perfektan mali film koji zasluzuje da se nadje na listi
scallop:
Zašto uvek neko mora da mi se uvali sa postom od jedne rečenice dok ja pišem pet?
Lepo sam objasnio koliko je vremensko putovanje u osnovi SF u totalu, postavio differentia specifica za paralelne i alternativne svetove, a u funkciji vremenskog putovanja i sve nestade. Otputovalo u neko drugo vreme. :cry:
Ugly MF:
Ima filmova jos...
DFeja Vu sa Denzelom,
12:01
Dan Mrmota, hehehehe, to niko nije napiso, sram vas bilo,
Pa cak jedan deo Hari Potera se bakce sa tim...
Pa i oni krvopljusi Final Destination...
ipak moj favorit o igranju sa vremenom je ona epizoda stare crno bele Zone Sumraka kada tip ima stopericu kojom zaustavi vreme... :)
Od ovih su mi ipak favoriti Terminatori jer ipak njih mogu gledati bezbroj puta dok ove druge ne mogu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version