FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

IMAX u Srbiji

<< < (2/3) > >>

dark horse:
Ne samo da 3d nije umro, već sad imaš mx4d, 3d sa stolicama koje se tresu i špricaju te vodom ili dimom. Sala za mx4m je u Delta Citiju.

U toj tehnologiji gledam svaki novi superherojski film, zadnji Venom 2. Bio sam ljubomoran na Cinexplexx uslužno osoblje, pola njih je nosilo venom maske koje su dobili na premijeri.  :cry:

Labudan:
"stvarno se vidi više slike unutar film. jer sam obratio pažnju na trejlere i widescreen izgled i pokazuje mnogo više slike unutar filma...

Iako je bio 3d IMAX, nije mi smetao i prijatno je bilo iskustvo gledati skoro 3 sata filma. Možda je samo do mene bilo, ali mi se dešavalo par puta da deluje kao da slika"poskoči".

Sve je bilo kristalno čisto i jasno, 3d zaista pospešuje silne detalje da dođu do izražaja, od zrna začina koji se jedva nazire ili kada se menjaju perspektive i kadrovi, osećaš kao da si unutar filma sa svim tim likovima i da poput voajera pratiš šta se sve dešava oko tebe.

I neke od scena su bile epske u 3d, prvi susret sa crvom, kada Leto spašava rudare melanža, tu sam osetio u suštini koliko je epski i ogroman film i kako IMAX štrika vizuelno, a bogami i sa audio tehnikom da te rastavi na atome...

Zvuk je isto specifičan, oseća se jačina, igra se na glasnoću kao i kod vinila i dobrih sound sistema, ali je tako prožeto širom sale i na sedištu na kojem se nalazite gde i kada treba nešto od muzike, pokreta likova, najnebitnijeg detalja kao prosipanja peska ili zvuka pljuce da budu prenaglašeno i da se čuju svuda oko vas."

milan:
Ja sam u tom Beogradskom IMAXu gledao vec nekoliko filmova, Godzilu VS Konga, Shang Chija, novog Bonda... i za pravi dozivljaj treba sedeti od 12, 13og reda pa blize platnu. Inace, 3D je mnogo svetliji nego u ostalim bioskopima, platno je fenomenalno, ma sve mi je bilo do jaja. Bonda sam gledao iz 10og reda i odlepio od srece.

mac:
Gledao Dinu IMAX 3D. Odlična je i slika, odlični su i ton i sedišta. Samo je WC posle dva i po sata malo podaleko.

Praznjikava je ova Galerija. I ogromna.

dark horse:
Čudno, kad sam ja bio juče bila prepuna. Plus red na blagajni nenormalan. Moguće da je to bilo pre zbog Tome nego Dine i Carnage 2.

Više nego odlično. Dosta je bilo MX4D, od sad gledam samo IMAX 3D.

A da je Galerija ogromna jeste, samo pored Cineplexxa ima malo pratećih sadržaja. Pogotovo što se klope tiče. Posle projekcije ostadoh gladan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version