FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Glumci sa najvecim mudima .

<< < (3/24) > >>

Spider Jerusalem:
Alo, bre.

A Straw Dogs?
The Marathon Man?
Pappilon?

Tootsie?


Džek, ti si stvarno kul lik i ja te volim. Ali o Hofmanu nemaš pojma. Idi na imdb pa ga proveri još jednom. A mislim da je Dick Tracy nizak udarac. Ja se tu ne sećam ni Vorena Bitija ni Madone, kamoli njega.

Pritom, meni je Runaway Jury bio blizu vrhu najboljih filmova ove godine i, koliko god imao sjebanih poslednjih 2 minuta, daleko od tvog prosečnog komercijalnog sranja.
A ja volim i Hero. Iako tu radi "rutinu", jak je.

Spider Jerusalem:
A ne bih ni da je uloga u Sleepers igranje na sigurno. Sjećaš li se, džoki del, to je ono gde Kevin Bejkon siluje Breda Pita. Dražestan filmić.

eric cartman:
Ok
Znaci ti bi svrstao Dustina ,po glumackim sposobnostima  i po ulogama odigranim u kraijeri , u istu grupa sa De nirom , B Pittom , Hopkinsom , J Deppom ?
Ili mozda vise u grupu sa
B. Villis, H. Ford . M Gibson, T. Cruse, J.Nicholson ?


On je bez sumnje veliki glumac , ali i svi gore nabrojani jesu isto tako , samo glumce iz prve grupe mozes nacu osim u Holliwood -skim i u nezavisnim , niskobudzetnim , kontaverznim filmovima sa maestralno odigranim  ulogama.
Koji bi jos poznati glumac prihvatio ulogu koju je igrao De niro u npr. Jackie Brown , i tako je odigrao da ostaje zapamncen (iako je samo sporedna uloga i ako ima tri reda rijeci da izgovori cijelog filma , ostaje najzapazeniji lik u istom)To je za mene savrsenstvo.

eric cartman:

--- Quote from: "Spider Jerusalem" ---A ne bih ni da je uloga u Sleepers igranje na sigurno. Sjećaš li se, džoki del, to je ono gde Kevin Bejkon siluje Breda Pita. Dražestan filmić.
--- End quote ---


jedan od najboljih filmova devedesetih

Spider Jerusalem:
Ne znam o čemu pričaš.

Da li treba ponovo da pominjem Straw Dogs?
Da li treba da ponovo napominjem najgoru pijanicu iz Sleepers?
O čemu ti pričaš, čoveče?


--- Quote ---Koji bi jos poznati glumac prihvatio ulogu koju je igrao De niro u npr. Jackie Brown , i tako je odigrao da ostaje zapamncen (iako je samo sporedna uloga i ako ima tri reda rijeci da izgovori cijelog filma , ostaje najzapazeniji lik u istom)To je za mene savrsenstvo.
--- End quote ---


Svaki. Uključujući i Toma Kruza, ako on ili njegov agent misle da bi to pomoglo njegovoj karijeri (kojoj ionako i nije potrebna pomoć). Svi glumci koje si nabrojao igrali su i u krševima, i u polubudžetskim i niskobudžetskim projektima.

Brus Vilis igrao je u fenomenalnom Hadsonu Hoku, jednako suludom kao i 12 Monkeys, u kome je takođe igrao.

De Nira i Hopkinsa bih ja najmanje branio iz te tvoje moronske "podele" (ovim ne pokušavam da te uvredim i kažem da si moron, smatram da nisi, čak da si pametan, ali mislim da ti je podela moronska). De Niro je super u Jackie Brown. Super. Ali je njegovih 15 minuta u 15 minuta, nedotupavnom podgrejanom smeću, dovoljno da ga ispljuješ. Radije bih gledao Toma Kruza u Džeriju Mekgvajeru. Pre bih gledao i onu strahotu Mad City, gde Hofman autopilotira u ulozi groznog novinara (valjda opet pijanca), a Vinsent Vega pokušava opet da glumi.
A Hopkins je igrao sa Krisom Rokom u nečemu čega se ni imena ne sećam, mislim da je to radio Džoel Šumaher i da je cripple jedini na svetu koji je to đubre izdržao do kraja. Hopkins se onda pojavio i idiotisao u bar deset totalnih drekova. Ja De Nira jedino iščekujem da se eventualno pojavi u Meet the Fockers, a pogađaj ko će tamo igrati ćaleta Bena Stilera (inače fenomenalnog glumca, među najbolja tri iz svoje generacije).

Isto tako, mislim da Bred Pit nikad ne bi prihvatio da igra u filmu kakav je 25th Hour, i mislim da ga ta finesa razređuje od genija kakav je Edić Nortonić. Štaviše, mislim da je finalna scena u Se7en mogla da bude deset puta bolja da Bred zna da glumi bolje.

Itd.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version