FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

VHS VCR R.I.P.

<< < (3/14) > >>

Mark:
Yeah right...

Zanimljivo kako niko nije spomenuo radnike u video klubovima a bas me zanimju Vasa iskustva sa njima...

Meni su sami video klubovi zanimljivi koliko i sam VHS...

Them bastards...

 :)

Ghoule, nisi jedini koji je popravljao finansijsku sliku svog video kluba, meni se licno cini da sam "singlehandedly"  odrzavao rad mog lokalnog video kluba tokom druge polovine devedesetih do pocetka 2000-tih i adventa Divixa ...
Trenutno nisam siguran u kom obimu taj klub radi ali pre godinu-dve je bio u poprilivnom "downfall"-u...

 8)

Morticia:
Izgleda ovde na po jednog hejtera dodje jedan laver.
Ja sam pre dve godine kupila novi sivi Philips. Stari video (koji i dalje radi) sada sluzi mojim roditeljima kao sat, ni njima se ne baca. Ne bih prodavala ni jednu svoju video kasetu i obozavam filmove sa VHSa kojih nema na divx-u. To mi sve dodje kao odnos ploce - diskovi, ili mp3 zapis na DVD diskovima, znaci moze da se slusa, nije lose, u stvari je jako dobro i prakticno itd. ali kada se stavi ploca... E. To je sad vec nesto drugo.


--- Quote from: "Mark E. Smith" ---Mislim da je VHS najvecu uslugu ucinio za HOROR zanr.
--- End quote ---

Sa iskustvom rada u video klubu, odgovorno tvrdim da su se najvise uzimali triler/akcije, horori i pornici. Koliko je video ucinio hororu, jos vise je za pornice. Toliko o tome.

I da... Miloshe bas sam htela da ti dam kasetu sa francuskim uvrnutim filmom Leptir na ramenu ali sada se nesto neckam & predomisljam. Vidim ja, pevaces ti meni Odu VHSu pre gledanja filmova.   :lol:

Milosh:

--- Quote from: "Morticia" ---I da... Miloshe bas sam htela da ti dam kasetu sa francuskim uvrnutim filmom Leptir na ramenu ali sada se nesto neckam & predomisljam. Vidim ja, pevaces ti meni Odu VHSu pre gledanja filmova.   :lol:
--- End quote ---


Ma, mogu a da pevam do sutra, ali nekako cisto sumnjam da cu na taj nacin odobrovoljiti moj video i ubediti ga da proradi.  :lol:

kajmak:
:)

WARLOCK:
Naravno vredi cuvati filmove na kasetama ako filmovi tesko naci,svo sto nadjem na disku trule kasete bacam,Nekad davno kao klinac obozavao sam svoj video rekorder gledajuci non stop filmove,odlazivao sam vise od 10video klubova redovno uzimao sam cak po 5 kaseta dnevno.Odjednom sam imao provalu kuci i ukrali mi moj video rekorder pitam se zasto bas moj video a nista nisu drugo uzeli,zar sam je to moja kazna,posle toga cekao sam i kukao godinu danu dana da mi kupe :cry: .eto kakav je bio zivot jadan bez videa. :(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version