FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Beware! Attack of the crappy horror flicks!

(1/196) > >>

Kunac:
Svako ko voli i rado gleda horror filmove s vremena na vreme naleti na naslov koji je toliko užasan da prosto poželi da upozori druge i vikne: "NE GLEDAJTE OVAJ BEDNI FILM!" Znate, dešava se to... Tragajući za skrivenim biserima, čovek naleti na drek.

Meni se tako nešto dogodilo sinoć.

Pogledao sam engleski horor SPIRIT TRAP (adekvatan naslov bi bio SPIRIT CRAP). To je jedno grozno ostvarenje i upozoravam sve da ga izbegavaju u širokom luku!

angel011:
Nije verovatno da ću naleteti na taj biser, ali... Može li malo konkretnije šta je to što ne valja u tom filmu?

Možda makar imaš priliku da se zabaviš pljujući po očajnom filmu, ili je čak i za to neupotrebljiv?

ginger toxiqo 2 gafotas:
...narecheni film zbilja jeste grozan i bedan in any sense possible!
...radi se o brit horroru nadnaravnog ghost zanra,snimanom u Rumuniji,shto mu je josh i dobra strana!
...odakle krenuti-diletantska rezija,i po spushtenim kriterijumima,tupava pricha,nedostatak bilo kakvog smisla,koncepta,neporecivo ruznii i 'srna-lango/igor pervic'netalentovani glumci koji se muche sa jednako odvratno bledim likovima,potpuno odsustvo zanrovske osveshcenosti,napetosti ili humora kao ochajnichkog patch-a za ovakvu sramotu...
...film je nezanimljiva riznica opshtih mesta,promashenih reshenja...na nivou same priche imate motive iz gotovo 20 filmova(u neverovatnom rasponu od THE AMITTYVILE HORROR preko ORDINARY PEOPLE ili CANDYMAN pa do THE SHINING ili,chak-nesrecnih FLATLINERS!),ali potpisnicima ove mukice od filma nije bilo najjasnije shta bi sa tim,recimo,eklektichnim izobiljem...
....strave ni pameti nema u SPIRIT TRAP ni u tragovima...body count je mizeran...mene lichno je iznenadilo potpuno odsustvo makar diletantskog entuzijazma,imajuci u vidu da je ovo pochetnichko ostvarenje!
...najgore od svega,film nije ni losh na makar zabavan nachin...moze da posluzi kao jak argument svim onima koji preziru horror kao zanr on the whole!

Kunac:
Da, film je toliko bedast da me ne inspiriše ni da pljujem po njemu... Ipak, tebi za ljubav, potrudiću se...
Scenario: viđen već 1000 puta - grupica mladih biva zarobljena u ukletoj kući. Dobro, nisam ni očekivao da film ima orginalan zaplet (da li je to uostalo više i moguće?) ali sam se nadao da će biti bar malo živosti u ovoj crkotini. Pusti snovi! ST je debitantsko ostvarenje i očekivao sam da reditelj i glumci, da parafraziram Gingera, pokažu bar minimum entuzijazma. Ništa od toga! Svi umešani kao da su u katatoničnom transu. Uz to, odavno nisam pogledao film sa tako ružnim glumcima - OK, to bih mogao da oprostim da je film bolji, ali ovako kako je - to je bila kap koja je prepunila čašu. Glavna glumica se zove Billie Piper (super ime, btw) i  glumi u obnovljenoj verziji Dokora Hua. Ovde je zaista grozna. Neuspelo ofarbana u plavo, sa ogromnom crnim korenima, naduvenog lica i tela, blago telećeg pogleda - pokušava da glumi naivku.
Omiljeni deo mi je bio kad se dva duha, dve ubijene cure, posvađaju kao da se nalaze u nekoj od serija s Pinka - samo što se za kosu nisu počupale! BIlo bi smešno da nije tako dosdno prikazano!

angel011:

--- Quote ---Omiljeni deo mi je bio kad se dva duha, dve ubijene cure, posvađaju kao da se nalaze u nekoj od serija s Pinka - samo što se za kosu nisu počupale! BIlo bi smešno da nije tako dosdno prikazano!
--- End quote ---


Err, nešto kao Death Became Her? Dobro, tamo nisu duhovi, samo su mrtve.

Hvala na opisu, zvuči kao nešto što ću sa zadovoljstvom da propustim.  :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version