FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Impostor?

<< < (3/5) > >>

Melkor:
Je li, a sta si ti ocekivao od X-Man i Spidermana pa su ti srusili sneska?

Mislim, imas li neka velika iscekivanja i za Hulka - nisam ironican

Spider Jerusalem:
Ma nista. Samo, oba filma su imala odredjene predispozicije da iole valjaju (izbor rezisera itd). Na kraju sam jedno veliko nista i dobio.
Za Hulka vazi potpuno isto. Dobre predispozicije, a verovatno ce pusiti big time.
Malo vise nade poklanjam u ovog Daredevila, ni sam ne znam zasto. Lepo i mracno izgleda trailer.
Jedna stvar od koje apsolutno nista ne ocekujem. Ratnerovog Supermena.

Melkor:
E sad stvarno ne znam šta si očekivao...

Ja čekao pristojne spec efekte, to i dobio Samo se praviš da scenario i patetična šmira ne postoje i sve je  8)

Sad, za Hulka već ne znam. Tu bi, kanda, trebalo biti malo više psihologije a to me već plaši - na kraju će Hulk ispasti horor film :D

Spider Jerusalem:
melkore.
pristojne specijalne efekte dobijem ja i kod spilberga.

sa druge strane, brine me tvoj disregard prema scenariju, buduci da to studiras (da covek pomisli sta to uvaljujes RTS-u), kao i prema dobroj glumi, sa kojom u eks-menima i nemam neki problem.

sto se hulka tice, hvala na zajebanciji, ali, zapravo, zaboravljas da je hulk prekopirani dr. dzekil i mr. hajd, a to, po kingu u danse macabre-u, spada pod arhetip vukodlaka.

don't get me started on that, boy  8)

Melkor:
Pa, čoveče, ne možeš u svemu da tražiš kvalitet - aj sad da raspravljamo o dramaturskoj strukturi tele-novela :?:*  Ili da od Dragojevića očekuješ da snimi dobar film :evil:

Je li, a jesu li Džekil i Hajd horor?

btw mogao bi da svratiš na kahvu ovih dana kad si u gradu i da mi pozajmis Dance Macabre. Definitivno je krajnje vreme da to pročitam

* no comment ---danas sam primetio da je čak i SOS počeo ove nedelje da emituje jednu od dotičnih.[/i]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version