FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Impostor?

<< < (4/5) > >>

Spider Jerusalem:
ja u retko cemu trazim kvalitet. kad trazim kvalitet, gledam cronenberga, ili me iznenade mali, nezavisni filmovi.
dramaturska struktura tele-novela trazi odredjenu diskusiju, i to je legitimna tema, samo, hvala bogu, ne na ovom sajtu.

heheh, dragojevic je najbolji srpski reditelj u devedesetima, a, buduci da su i sijan i zika pavlovic bacili kasiku, goran markovic puk'o posle "vec vidjenog", lordan zafranovic je prevashodno hrvat, a misa radivojevic nije imao priliku da nesto snima stvari koje bi hteo da snima, to je vrlo legitimna postavka stvari. kad bih rekao da ga smatram najkompetentnijim srpskim reziserom svih vremena, onda bih morali da objasnjavamo ovde sta je sve posao jednog reditelja na filmu i zasto je dragojevic superioran, a to mozda sutra.

najgori srpski (okej, bosanski, bivse-jugoslovenski i trenutni) reditelj svih vremena: emir kusturica (veliko iznenadjenje).

(inace, highlight demencije u karijeri: vremenski period od kada se udruzio sa najvecim djubretom&lopovom, bregovicem, pa se nisu sveprijateljski rastali kad su jedan drugog zajebali za neke pare, a sa bregom pocele da se sude razne romske zajednice sveta, jer, lepo pise na omotu soundtracka za Underground: "Caj sukarije" - napisao i aranzirao goran bregovic.
kao sto je napisao i 's vremena na vreme, kao da cujem zvona' petera gabriela, i 'ne igraj mala moja muzika dok svira' chuck berryja. 'idemo u planine' je, cini mi se, maznuta spica neke americke serije iz sedamdesetih, nisam siguran)

a jesi ti veeeliki fan kuste?

Melkor:
Ne, veeeliki fan... Ma ne. Mada imam veoma visoko mišljenje o Doli Bel, Ocu i Domu. Zamalo da zaboravim Arizona Dream. Pogotovo cenim When Father Was Away On Bussines ( rogobatnog li prevoda ) Kasnije filmove definitivno ne želim da komentarišem, ali mi i dalje nije jasno zašto određen profil ljudi - ne mogu da ih okarakterišem, samo osećaj - bespogovorno mrzi, prezire ili šta već, Kusturicu.

Ako hoćeš otvoriću topik samo o Dragojeviću pa da mi natanane objasniš zašto je dragojevic je najbolji srpski reditelj u devedesetima. Ha :lol: Ha :lol: Ha :lol:


Nego kad smo kod Bregovića i krađa (ili omaža), gledao sam sinoć onu legendarnu epizodu The Grave Zone sumraka sa Lee Marvinom i Lee Van Cleefom. Nagradno pitanje je: na kog te velepoštovanog srpskog asocira? tj Who is the thief?

Hanibal:
Meni su i oni stari filmovi o Neverovatnom Hulku pristojni, mislim da su bila tri.
Cak mi je onaj sa Hulkom i Torom potpuno cool.
Ja zaista ne razumem sta vi ovde ocekujete od filmova i stripova?

Spider Jerusalem:
od stripova uzasno mnogo (sem kad se radi o superhero bullshitu, a i tu ako to pise neka jacha faca), a od filmova bar gledljivost i koherentnost.

taj sa torom je ultimativni trash. i meni je jako prijao kad sam ga, kao klinac, gledao  :D

Melkor:
Tc Tc Spideru

 8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version