FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Impostor?

<< < (5/5)

taurus-jor:
Kad smo vec kod Marvela, bice da nam uskoro sleduje Konan 3.

Prvi put kada sam cuo za to neki majmun iz neke majmunske (domace, koje druge) novine napisao je da ce Svarceneger igrati KONANOVOG OCA?!

Izgleda da ce radnja biti kombinacija elemenata iz L.S.Campovog pastisa "Conan Of The Isles", a ono sto sam o scenariju procitao jako me podseca na solidne epizode koje su se pojavile u kratkotrajnom "Maverikovom" izdanju Konana (broj 5 i 6).

Vin Dizel igra Konanovog sina. Bas me zanima na sta ce to da lici. Milijus scenarista a braca Vacovski reziraju? Conan The Matrixian?

Usput, narode, da li je neko ovde citao pastise sa Konanom? I sta uopste mislite o tome? Dede, Gavro, ozezi malo.

Joca

Melkor:
Ček, ček, jel su to one stvarčice u knjizi koju si uzimao za predavanje?

Sa njegovim pismom?

Spider Jerusalem:
sta da ozezem, ja ne znam nista o konanu. citao sam one epizode stipa koje su ovde davno mogle da se nadju, i to je to.
sto se filma tice, niko ne bi bio srecniji od mene da to reziraju braca wachovski, buduci da su genijalci (da li je iko ovde citao njivov prvi draft scenarija za "assassins"? onaj pre nego sto je brian helgeland napravio rewrite. takodje, njihov hack scenario za plastic mana je super, a kuriozitet je da su radili jos nesnimljenu adaptaciju moorove "V for Vendeta"). nadam se da milius nije izgubio ostricu, te da ce biti krvavo.

Goran Skrobonja:

--- Quote from: "Spider Jerusalem" ---a, buduci da su i sijan i zika pavlovic bacili kasiku
--- End quote ---

Ju-ju, sa'rani živa čo'eka! Eno ga Šiki, snima "Hrčke"... osim ako nisam prespavao vesti o tome da je "bacio kašiku". :?

Spider Jerusalem:
Ju ju ju ju ju ju ju...  :oops:

evo, pomeram se s mesta smesta.

mora da sam nesto gadno prelinkovao u glavi dok sam ono pisao.
a mozda su me i moji 'izvori' izneverili, sto se ne desava bas svaki dan.

al' dobro... nece ni on dovjeka  :twisted:

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version