NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

Sinovljevi tripovi...

<< < (2/167) > >>

lilit:
cekam nastavak.


Son of Man:
Hvala na podrsci  :|

Ali dobro bre ljudi ja sam trazio kritike, savete, naravno svestan sam ja da je ovo sirovina samo takva, da treba dijalozi da se srede i trista cuda, ali ovako dal je dovoljno zanimljivo za pocetak neke gistro-knjige, da navuce prosecnog srpskog omladinca pa i stariju raju da dalje citaju ?

Jer pazi, imam ja tu jos par brutalnih introa ali nekako mi Laza najsuroviji rad, jer kontam treba ljude na pocetku svojski pomeriti sa mesta, dati im nesto sto ce da ih kupi da nastave da citaju, a ne sad ja da pocnem od toga kako sam se rodio pa kako sam bio nestasan kad sam bio mali i slicno, takav pocetak bi svakoga smorio...

Inace jos jedna super ideja je bila da prica pocinje tako sto se budim iz epi-napada u kolima hitne pomoci, i ne znam kako se zovem, pitaju me tako neka glupa pitanja a ja ne znam da odgovorim jer mi ovo oshurilo mozak, i tako taj maltret po urgentnom, al mi to zavucalo mnogo filmski, klasika, lik se budi i ne zna kako se zove, doduse ovde se brzo prisetis ko si pa krene te grize savest, al opet, pojma nemam...

scallop:
Ako si već zapeo: Ima tu tački i zapeta, ali to se rešava tako što baciš pregršt preko teksta, pa gde se zadrži tu i treba. Ostalo će počistiti koke-lektori. Tempo je odličan. Voleo bih da znam da li se Spaić na kraju onesvestio ili zaspao.

Son of Man:
zaspao ko bebica, ja mislim da sam to jasno naglasio ili mozda ne ?  :idea:

Lord Kufer:
Jesi li ti brale iščitao relevantnu literaturu o Ludilu i Instituciji? Kupera, Lenga, Fukoa, Lakana, Bazalju, De Sada? Nemoj da ponavljaš ono što je već odavno opisano i objašnjeno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version