STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

Hellblazer

<< < (2/6) > >>

SANdMAN:
nije bre sandman, zasto bre imas utisak da ja samo o sandmanu pricam? :)

to ti je iz Hellblazer 163 - Lapdogs & Englishmen 2

Spider Jerusalem:
pa dobro, covece, ti si svestan da ja nemam taj story arc i da upravo *to*, izmedju ostalog, treba da mi narezes? (kako ide to rezanje, btw?  :D )
sto mi to radis, a?  :wink:
otkud ja znam sta je, ne secam se da je constantine imao dnevnik (he's a lazy bastard, this one) ili tako nesto. a ne verujem da je *referenca* (vec pocinjem ozbiljno da mrzim ovu rec) prema sandmanu zato sto azzarello koji je to pisao pise o crncugama iz geta kako se wastuju i prokletim skinheadima, a ne o bilo kakvim okultnim, kamoli mitskim stvarima.
super je crtano, btw. dobijas na citanje sve sto se zadesi da slucajno nisi citao od gejmena, a za transmet cu videti, jer nije moj (mada to ne bi trebalo suvise da iskomplicira stvari: covek ciji su, naime, *zivi* za dzona konstantina).


ps. i otkad ti to ne pricas iskljucivo o sandmanu?  :wink:

Spider Jerusalem:
i sto bi destiny, that old smelly fart, morao da se pojavljuje u constantinu?
jes' da je constantine morao da se pojavi u sandmanu (uuuuugggh!), ali hellblazer je od samog pocetka bio dovoljno jak serijal i imao dovoljno snazan plot da nije morao da dovodi likove iz drugih serijala da spase sopstveni.
then again, hellblazer je poceo kao spin-off Swamp Thinga, ali sta ces  :P  :wink:

btw, isn't it funny kako su i swamp thing i sandman dobili po jedan genijalan spin-off (hellblazer i lucifer). dobro, lucifer jos nije genijalan per se, ali je prilicno dobar.

SANdMAN:
a the dreaming, death?

Spider Jerusalem:
the dreaming: very so-so. ima tu dobrih bisera, steta sto su, koliko kapiram  (a malo sam sveski citao, trejd nemam) sve stand-alone epizode. caitlin r. kiernan koja vidim da je pitchovala najvise storilajnova je super i njen stil je barokni i uvijen, ali ima tipican problem zenskih horror pisaca (ona je prevashodno prozni pisac i ne pise lose, bar sto se kratkih prica pise, verovao bih da se na polju romana teze snalazi, posto je jos jedan bredberi-wannabe), which is: lepe i poeticne recenice joj pojedu plot.
death. tja. nije to lose. then again, who gives a fuck. solidno. nista vise od toga.
btw, uzasavam se pomisli da ce od toga da nastane film za koji se shushka da ce maestro licno da rezira. ugh. siguran sam da ce da forsira melodramu i duge still kadrove. kaze da nije mogao da pridje scenariju godinu dana zbog 9/11-a, a + radnja scenarija je smestena u new york. trt. bas je compassionate. ako napravi omaz i all-altruisticku poruku preko 11. septembra, licno cu presnimiti film sebi na traku da bih je spalio i dao lokiju* da se ispiski na nju. (*loki=pas)

pre nego sto odem na spavanje, imam jos jednu stvar da kazem, cisto da bih stir the shit up.

good omens are a viciously boring book.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version