the dreaming: very so-so. ima tu dobrih bisera, steta sto su, koliko kapiram (a malo sam sveski citao, trejd nemam) sve stand-alone epizode. caitlin r. kiernan koja vidim da je pitchovala najvise storilajnova je super i njen stil je barokni i uvijen, ali ima tipican problem zenskih horror pisaca (ona je prevashodno prozni pisac i ne pise lose, bar sto se kratkih prica pise, verovao bih da se na polju romana teze snalazi, posto je jos jedan bredberi-wannabe), which is: lepe i poeticne recenice joj pojedu plot.
death. tja. nije to lose. then again, who gives a fuck. solidno. nista vise od toga.
btw, uzasavam se pomisli da ce od toga da nastane film za koji se shushka da ce maestro licno da rezira. ugh. siguran sam da ce da forsira melodramu i duge still kadrove. kaze da nije mogao da pridje scenariju godinu dana zbog 9/11-a, a + radnja scenarija je smestena u new york. trt. bas je compassionate. ako napravi omaz i all-altruisticku poruku preko 11. septembra, licno cu presnimiti film sebi na traku da bih je spalio i dao lokiju* da se ispiski na nju. (*loki=pas)
pre nego sto odem na spavanje, imam jos jednu stvar da kazem, cisto da bih stir the shit up.
good omens are a viciously boring book.