NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

Pre pada

<< < (3/4) > >>

ivica:
E ljudi hvala što ste čitali - svaki feedback mi stvarno znači.

Što se tiče kubure, sva sreća da sam uvek preventivno obmotan antikuburističnomajkocrvkenim selotejpom/trakom lepljivom.

Eriops:
Harvestere, kako ti kao religiozan covek da pises o krvi, sakacenju, i slicnim mracnim stvarima.. to je valjda za nas jeretike :idea: .
Ti treba da pises o lepim stvarima.

Ivice, jesi li ti citao Srdjana Krstica, dela Mefisto i Zlatokosa, i Skola Srece ? Tema price, a i neke recenice me pomalo podsecaju na to. Kao i likovi.

Tex Murphy:

--- Quote ---Harvestere, kako ti kao religiozan covek da pises o krvi, sakacenju, i slicnim mracnim stvarima.. to je valjda za nas jeretike  .

--- End quote ---


Jesi ti čitao Bibliju?

ivica:
Ne, nisam čitao ''Mefisto i Zlatokosa'' ni ''Skola Srece''.

Dok sam pisao, bio sam najviše pod utiskom stripa ''The Invisibles''(http://en.wikipedia.org/wiki/The_Invisibles), tojest nekih ideja koje su mi delovale zanimljivo. A nešto sam jednostavno ukrao.

Eriops:
U tim delima su stvari postavljene malcice neuobicajeno.
Momci iz Pakla su predstavljeni na neki nacin kao dobrice, a Raj je predstavljen kao nesto slicno ljudskim vlastima, korumpirano, sklono prevari, izdajstvu..
Mefisto se u tim knjigama takodje bori da izmeni taj poredak, i donese ljudima slobodu. Zato me je posebno kraj tvoje price jako podsetio na to. Procitaj, jako je zanimljiv autor. A i Harvesteru bi se dopao, ima dosta seksa  :) . Ima i nasilja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version