@БобанД. је банована, један "проблем" је решен, и преостало је да буде решен мој "проблем".
Ја ћу сад да кажем шта имам, а ти уради како год желиш.
1. дајбук и сатурницу нисам требао да назовем кокошкама , и ту признајем да сам погрешио.
Требао сам да их назовем лешинаркама, јер су се тако понеле јуче.
У дебати нису достојне да носе воду Д., па су се повукле и чекале да Д. буде банована и онда су, свака на свој начин, наступиле као лешинарке.
Довољно је видети њихове коментаре на које сам реаговао и видећеш да сам у праву.
2. Меху Баждаревића сам овде прозвао да реагује на Џекову отворену мизогинију, на исти начин као што је реаговао на нека моја одређена писања.
Ни више ни мање од тога.
Што се тиче жена које уоште нису реаговале на Џекову мизогинију, њих нисам тео да прозивам јер је сваки напор у том правцу узалудан, пошто је и више него очигледно да дајбук, сатурница и још неке жене овде присутне јако мрзе Д, и не смета им у том случају ни мизогинија, битно да је уперена против Д.
То се још једном потврдило када су излешинариле након њеног бановања.
3. Тортиља Џек.
Рекао сам већ једном да је лик након издања Торте доживео синдром гуљавог и то је сад ваљда свима јасна ствар.
Реално,
Торта је свима вама служила за спрдњу годинама, и Џек је тога свестан, али сад кад је добром вољом издавача књига изашла - човек полуде и крену у неке сумануте освете и то не на својој, него на туђој теми.
Јел то нормално?
Џек има своју тему о Торти, али на тој теми не прича нико ништа јер Торта ником није интересантна, па зато лик користи прилику да спамује тему о женском часопису.
Што је најлуђе, он сам признаје да спамује, и ником ништа.
Углавном, нисам се мешао у приче тамо, али лик данима спамује, јер о својој теми нема шта паметно да каже - и не само да нема шта да каже он, већ нема остаје и публика, што је за Џека поражавајућа чињеница која доводи до фрустрација и спамовања тема других аутора и издавача.
Из ове приче издвајам друге Торташе који се не понашају на овај гуљави начин, као и Стипана, који је некад био део те приче и кога, на један фановски начин, поштујем и ценим.
4. Стално се мени, ту и тамо по форуму, прети неким искључивањем из токова разговора и слично.
Од сада ја бирам ток разговора и бирам са киме ћу да причам, јер како поједини мисле и тврде за мене да нисам у њиховим токовима, тако и ја могу за њих да кажем, као што управо кажем, да нису у мојим токовима.
@сатурницаЋуј стара, не могу биливит за кај си так набријана у беду.
Својим срамним лешинарењем си изазвала моју реакцију.
Иначе, опоменута си од Клема да престанеш са ничим изазваним вређањима Д., ти ниси престала и опет ти кажем - лешинарила си.
Самим тим немаш никакво право да се жалиш на моју реакцију изазвану твојим лешинарењем.
Practice what you preach рече Тестамент пре скоро 30 година, зато сатурнице - у свом понашању почни да практикујеш оно шта мени пребацујеш.
https://www.youtube.com/watch?v=AHOJVINZVR0@дајбукЈош једна лешинарка која је у дебати са Д увек била почишћена, па је зато набила комплекс од Д и пожелела да је копира.
Ово са песмом
Ништарија је дајбуковачко-гастарбајтерско дно дна које управо говори о дајбук самој.
Наиме, за разлику од Д. која живи феминизам, дајбук о феминизму прича из своје позиције очајне домаћице, чији врхунац "феминистичке" приче представља трач кафенисање о односима Меланије Трамп и Мишел Обама.
Комика.