Бобане, што се мене тиче, немам ни зашто да јој се обраћам.
Само би јој скренуо пажњу да не прогања по форуму и да не трчи са теме на тему на којима постујем ја или нова чланица Дивље Срце, само да би констатовала наводно клонирање и сличне небулозе које немају везе са истином нити са датом темом + да избегава мешање у туђе разговоре јер у њима делује попут петог точка на колима.
Такође, што се клонирања тиче, људи бре, ја сам олдскул, и мени и свима вама је довољан један мој профил.

Два или више комада истовремено нити бих правио, нити бих умео да се снађем са тиме, а поготово је сумануто да било ко помсили да ћу ја да правим клонове самог себе и да ћу да се претварам да сам женско и да сам из хрватске...
С-Ума-Тра што би реко Црњански.
Бата је мутио воду, и заслужио је своје.
drugo je sarkastično kritikovalo percipiranu manipulaciju,
Пошто сам био јуче банован нисам могао да те питам у вези овога.
Питала те је нова чланица, али ти си се мангупирао и избегао си одговор и рекао да ћеш одговорити данас. Можда.
Дан је освануо, али нема можда, него одговори и мени на питање:
О каквој ти бре перцепираној манипулацији фантазираш?
Ако си помислио да је реч о мом клону (или налогу од Д.), зајебо си се дебело (као и обично и као и увек), па је ред да се извиниш новој чланици.
У сваком случају, доказано ти је да ниси у праву ни по том питањау, нити по оним твојим тврдњама да ће моје постовање слика
Јединице 731 на теми
Јапанофилија довести до навале горфестоваца и снафера.
То се није десило уопште, нема горфестоваца и снафера, и на твоју жалост не можеш упрети прстом у мене, већ је тема
Јапанофилија након тога оживела потпуно новим животом и на њу су дошле нова чланица са сјаним причама о Јапану, као и Ведро Небо, Бобан и Стипан.
То је доказ да ја не рушим
лик и дело Мехе Крљића, већ да Мехо Крљић својим произвољним изјавама без покрића руши сам себе.
Значи, Мехо да објасни перецепирану манипулацију и да се извини новој чланици због тога.
Од овога нећу одустати и инсистираћу на томе непрекидно све док се овакве подмуклости не искорене из понашања старијих форумаша попут њега!!!