Author Topic: Nova pravila ponašanja na forumu  (Read 101232 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boban

• 3
Re: Nova pravila ponašanja na forumu
« Reply #350 on: 09-09-2016, 21:45:09 »
Bato, smeši ti se odmor...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #351 on: 09-09-2016, 22:24:27 »
бесмислено, мени дјелује да ме човјек једно пет пута увриједио, и онда он мене пријавио, само не знам за шта

Реално, други Т2 ми не треба, ово је било толико ниско да сам изгубио сваку вољу да му се икад обратим
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Boban

• 3
« Reply #352 on: 10-09-2016, 00:05:38 »
Imaš sreće što me mrzi da tražim gde si sve to pravio sranja.

Stipan

• 4
  • 3
« Reply #353 on: 10-09-2016, 04:02:15 »
Hehheh... Nema više T2 i D.

Bata je opet u centru pažnje!

scallop

• 5
  • 3
« Reply #354 on: 10-09-2016, 08:39:54 »
Meni je sasvim svejedno, čak sam poslednji koji bi stvarno banovao Batu, ali on zloupotrebljava sve teme u okviru Prirodnih nauka. Tako smo, i ovoga puta, izmanipulisani pa smo od evolucije stigli do revolucije, odnosno, od Darwina do Galileja. Na tom putu ne bira sredstva. Ne mora on da udara čepove na teme, jer nije ni kvalifikovan za to.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #355 on: 10-09-2016, 09:11:49 »
Неозбиљно је тврдити да је доказано нешто што није доказано, кад смо код бивших, не треба ни други научни гул, доста је један.

Ако сам неквалификован свакако неко квалификован потврђује да сам реко истину

А  Галилеј је сф писац.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #356 on: 10-09-2016, 09:55:20 »
Hajde, Bobane, otvori čoveku podforum DRUŠTVENE NAUKE, ionako ga nema.

E, pa, ne postoji kvalifikovan koji je napisao da si ti reko istinu. Tvoje interpretacije napisa kvalifikovanih su nekvalifikovane.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

• 3
« Reply #357 on: 10-09-2016, 11:24:21 »
Pa to znamo; Bata svaku raspravu dovede na teren koji misli da poznaje, pa je onda njegovo lupetanje manje upadljivo.

Džek

• 4
  • 3
  • Instalater raznih šejtanluka.
« Reply #358 on: 08-11-2016, 19:31:02 »
Ne znam gde da okačim ovo, pa ću ovde.

Neko je poslao Saturnici poruku ogavne sadržine sa mojim potpisom (puno ime i prezime)
Slutim ko je, još odavno sam na Fb okačio upozorenje za tog idiota, način na koji joj se obratio i sadržaj poruke (sa lažnog Fb profila) je njegov način. Ovo mu nije prvi put. Neću da iznesem ime i prezime umobolnika (lečeni je psihijatrijski slučaj i znanac policije, Saturnici sam preneo njegove podatke) jer nemam dokaz, ali mi nije problem da na PM pošaljem njegove podatke. Guglanjem tog imena sve postaje jasno. Nisam mu jedina žrtva, liku je to očito jedina potvrda bitisanja u životu.

NS nije veliki grad, još odavno vrebam da ga nahvatam, a sada, vrebaću još jače.
Mislim da će pokušati ponovo da izvede isti manifetluk, pa da obavestim članstvo foruma.

Uzgred, lik ima nekih objavljenih "romana", a jedan od njih je u odgovarajućoj temi.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #359 on: 25-12-2016, 23:08:17 »
U okviru novih pravila ponašanja na ovom forumu, ne mislim da neko nema pravo na svoje mišljenje, ali mora za njega da bude i odgovoran. Danas sam dva puta bio primoran da reagujem i za jedan neoprezno ispisan post sam dobio očekivanu reakciju. I to je u redu. Za drugi nisam. 

scallop

• 5
  • 3
« Reply #360 on: 29-04-2017, 19:32:47 »
Ako je Master Yoda osoba koju sam upoznao na SF Team, moji pozdravi.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #361 on: 19-04-2018, 13:27:37 »
Ovaj zabludeli forum se neće pokrenuti sve dok trolovanje i lični napadi ne postanu nepoželjni.

Kao primer ističem jedno pitanje koje je moglo da ima solidne posledice:

Šta je u višedimenzionalnom putovanju svemirom S (science), a šta SF (science fiction)? Spreman sam da na to pitanje dam odgovor.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #362 on: 19-04-2018, 13:43:12 »
vi ste jedan od većih trolera

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

scallop

• 5
  • 3
« Reply #363 on: 19-04-2018, 14:12:38 »
A ti si neko sa kime se sprda većina na ZS. I šta sad?

Dybuk

• 4
  • 3
« Reply #364 on: 19-04-2018, 14:31:36 »
Toliko o ličnim napadima...

ima ona lepa fraza na engleskom, practice what you preach.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #365 on: 19-04-2018, 14:45:33 »
Toliko o ličnim napadima...

Koliko o ličnim napadima? Jesam li napao Black swona ili je on napao mene. Ja sam samo ponudio odgovore?

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #366 on: 19-04-2018, 14:47:40 »
kompleksaši ( a ZS pršti od toga) me ne zanimaju

ja nikada nisam pretendovao na nešto ozbiljnije, a iskreno to me i ne zanima... meni je bitno da mi je lijepo kad dodjem na forum i da se zezam

i serem se po ozbiljnosti... pogotovo one akademskog nivoa, okruglih stolova i radionica koje potencirate
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

scallop

• 5
  • 3
« Reply #367 on: 19-04-2018, 14:53:27 »

i serem se po ozbiljnosti... pogotovo one akademskog nivoa, okruglih stolova i radionica koje potencirate

Eto razloga zbog čega ovaj forum ima problem.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #368 on: 19-04-2018, 15:06:05 »
pamtim 2-3 topika samo neke psovke i ponavljanje rečenica

zbog mene niko nije otišao ni patio
dođem vam kao olakšanje za teške teme
nego meni bi ispod časti bilo pričati s toliko mlađim ljudima
a ne vidim ni mudrosti koje donose godine u vama

zapravo sada vidim da u nedostatklu drugih žrtava mene uvlačite u neku raspravu
a to me ne zanima niti želim
aj živjeli

scallop

• 5
  • 3
« Reply #369 on: 19-04-2018, 15:11:42 »

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #370 on: 20-04-2018, 14:33:31 »

zbog mene niko nije otišao ni patio

Otkad je ovo dobro? 8-)

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #371 on: 20-04-2018, 14:57:45 »
i to što kažete obojica

scallop

• 5
  • 3
« Reply #372 on: 24-08-2018, 09:42:03 »
Molim gazdu foruma da zatvori ulaz Mehi Krljiću na topik klinci&klinceze ili da mi omogući da uklonim fotografije svoje dece i unuka. Razlog je što nije u stanju da direktno odgovori na pitanje da li je protiv pedofilije.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #373 on: 24-08-2018, 09:45:48 »
Nema potrebe da Skalop ili bilo ko drugi sklanja fotografije, naravno da je lakše da se meni onemogući da vidim taj topik.

A to da mi se ovakvo pitanje uopšte postavlja je bizarno, al dobro, ni prva ni poslednja bizarna stvar.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #374 on: 24-08-2018, 09:53:13 »
Мехо, одговори и Скалопу и мени на просто питање, да ли подржаваш педофиле и инцесташе?
Да ли је твоје ћутање и неодговарање заправо знак одобравања и сигнал да подржаваш педофиле и инцесташе?

saturnica

• 8
  • 3
  • *
« Reply #375 on: 24-08-2018, 09:57:20 »
Molim gazdu foruma da zatvori ulaz Mehi Krljiću na topik klinci&klinceze ili da mi omogući da uklonim fotografije svoje dece i unuka. Razlog je što nije u stanju da direktno odgovori na pitanje da li je protiv pedofilije.
Pobogu, Radmilo! Na sagiti imate ljude koji definitivno imaju određenih psihičkih problema, dovoljno se sjetiti lika koji je u nekom drugom životu ovdje sadio tikve s Divljim srcem, pa nikom ništa, niti ga tko proziva zbog prošlosti, fino se čovjek uklopio i sada je s njim gotovo med i mlijeko na forumu sve dok se ne pojavi Meho. Tek tada pokaže da nešto s njim nije u redu, da ima očnjake željne krvi. Pa prema tome,zašto bi itko morao ovdje direktno odgovarati na takva pitanja i prilagati svoje liječničke dijagnoze?

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #376 on: 24-08-2018, 10:00:22 »
Na sagiti imate ljude koji definitivno imaju određenih psihičkih problema, dovoljno se sjetiti lika koji je u nekom drugom životu ovdje sadio tikve s Divljim srcem, pa nikom ništa, niti ga tko proziva zbog prošlosti, fino se čovjek uklopio i sada je s njim gotovo med i mlijeko na forumu sve dok se ne pojavi Meho.

Слушај бре, ни Дивље Срце (која није на форуму годину и по дана) ни ја не подржавамо ни педофилију ни инцест.
И немој нас да трпаш у исти кош са овим лажовом који се разоткрио.
Сам се разоткрио, сам је лагао, а Скалоп га је провалио.
Јел сам га питао - јесам, јел га Скалоп питао - јесте.
Овај је лагао, измишљао, а на директна питања није одговарао.
Ако не подржава педофилију и инцест - зашто то не напише?
Особа која то не подржава ће се увек лако изјаснити.
Да се можда не плаши да не увреди "угрожене сексуалне групације"????
Ово су озбиљне ствари, педофили имају своје мреже, и ово није "свастика" зезање, ово је бре нешто јако озбиљно!!!
И немој ти ни мени ни било коме другом да пришиваш неке психилчке проблеме, јер нит их имам, нити ћу да их имам.
Поврх свега, није уопште сада реч о мени, нити сам у овом случају ја проблем.
Проблем овога пута лежи у ономе који се годинама вешто прикривао и глуматао финоћу.

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #377 on: 24-08-2018, 10:32:12 »
na lomaču s njim!!!
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #378 on: 24-08-2018, 10:39:11 »
E, da, problem je onaj koga iz čista mira zaskoče i krenu da optužuju za nebuloze.  :lol: :lol: :lol:
Ko kad bi ja sad navalio na Skalopa "A jesi li ili nisi kolima zgazio dete na pešačkom prelazu?", a Skalop me otera u kurac jer vidi da ga samo zajebavam i naravno da neće da se spušta na nivo da uopšte ulazi u raspravu o tome. A ja onda ko neki ludak krenem da insinuiram da je Skalop ubio neko dete. Mislim da bi to bila prilično neprijatna i ovog foruma nedostojna situacija.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #379 on: 24-08-2018, 10:48:42 »
[quote author=Аксентије Новаковић
Ако не подржава педофилију и инцест - зашто то не напише?
Особа која то не подржава ће се увек лако изјаснити.
[/quote]

Da, poznato je da stvari baš ovako funkcionišu.

Inače, skalopu bih savetovao da fotografije poput poslednje koju je poslao svakako ne kači po forumima, fejsbucima i slično.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #380 on: 24-08-2018, 10:51:10 »

Pobogu, Radmilo! Na sagiti imate ljude koji definitivno imaju određenih psihičkih problema

Ne brinu mene ljudi sa psihičkim problemima, ni ljudi sa ograničenim IQ, ali me brinu oni koji nas obmanjuju za tuđe interese.

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #381 on: 24-08-2018, 10:51:24 »
Da, poznato je da stvari baš ovako funkcionišu.

Него како функционишу?

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #382 on: 24-08-2018, 10:54:02 »
pa ne može to samo da se izjasni. mora i izjavu da overi kod javnog beležnika.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #383 on: 24-08-2018, 10:58:23 »

Inače, skalopu bih savetovao da fotografije poput poslednje koju je poslao svakako ne kači po forumima, fejsbucima i slično.

Da, ja sam kriv i hvala na savetu. Koliko vas ima koji biste mene da savetujete? Boban je topik deklarisao kao porodičan i zaštićen i ja poštujem njegove odluke. Još se sećam da je Zosko morao da uklanja slike svoje dece zbog zlobnih reakcija. Dakle, topik je ili zaštićen ili nije. Dakle, tražim da se zaštiti ili da se moje fotografije uklone. Šta je tu nenormalno?

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #384 on: 24-08-2018, 11:24:25 »

Boban

• 3
« Reply #385 on: 24-08-2018, 11:28:31 »
Tom porodičnom fotoarhivu ima pristup 53 člana, od kojih je nekih 30 pristupalo ove godine, a ostali se nisu logovali odavno.
Praktično sve ljude koji su tu znam lično i prilično sam siguran da nikakve zloupotrebe neće biti.
Što se svega ostalog tiče, a pre svega Miha, ja moram reći da njegove postove uglavnom i ne čitam. Sasvim je moguće da on zastupa neke strane sile koje rade o glavi Srbima i Srbiji, ali to javno radi ceo državni vrh Srbije pa ne vidim da je to neko posebno zlo.
Aksentije, ponovo pokrećeš svoje laži o Mehi, dakle, to za šta ga optužuješ, da ti je uzeo pare za knjigu pre ne znam koliko decenija nije se dogodilo u stvarnosti. Samo u tvojoj glavi. Nisi bio sposoban da shvatiš Mehin postupak kada je ponudio da ti nadoknadi pare, nije to bilo priznanje krivice, nego kao kada te musavi prosjak napadne na ulici i krene da te prati, pa mu na kraju baciš neku paru da se skloni. To je ono što se dogodilo. Nemoj više nikada da si pokrenuo to pitanje. Ti si bio odavde obrisan, ali je Lazar Janjić molio da te pustim kao njegovog novog saradnika da možeš da promovišeš knjige. Pušten si uz enormna igraničenja. U međuvremenu si izgleda upao u svađu i sa Lazarom i svim ostalim saradnicima pa su otprilike prestali razlozi tvog postojanja ovde. Nemoj me podsećati na to. Nemoj me podsećati ni na šta. Nemoj uopšte da mi ulaziš u vidokrug jer se odmah setim mnogih stvari...

Аксентије Новаковић

• 3
  • Homo Superior
« Reply #386 on: 24-08-2018, 11:38:23 »
Aksentije, ponovo pokrećeš svoje laži o Mehi, dakle, to za šta ga optužuješ, da ti je uzeo pare za knjigu pre ne znam koliko decenija nije se dogodilo u stvarnosti. Samo u tvojoj glavi.

То нисам сад ни споменуо.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #387 on: 24-08-2018, 11:42:28 »
Ja samo da kažem da se nadam da neće sad opet dizbije svađa između Skalopa i Bobana a zbog nepojmljivo glupe diskusije o tome da li ja "podržavam pedofiliju". Naravno da ne podržavam nikakvu zloupotrebu i zlostavljanje dece, incestnog ili drugog tipa, ali to je valjda svakome ovde jasno i bez pitanja i nemojte da sad napravimo glupu svađu bez razloga.

scallop

• 5
  • 3
« Reply #388 on: 24-08-2018, 11:49:47 »
Nisam ni očekivao nešto mudro i konstruktivno. Uglavnom, pouzdano je jedino da će Boban uraditi suprotno od onoga šta predlažem. Moraću da promenim taktiku. xrotaeye  Stvarno, Aksentije ne pominje nikakav dug za knjigu, ali ja dugujem odgovor jesam li skoro zgazio neko dete na pešačkom prelazu. Nisam ili se ne sećam jer ne vozim više od decenije. Ali se dobro sećam svega šta se zaista događalo. Meho smisleno vodi antisrpsku politiku i jeste na našem forumu, za razliku od državnog vrha Srbije. To nije Meho koga smo poznavali.

Nego, pokupi te svoje knjige iz Novog Sada i svrati da nastavimo sa projektom i objavimo drugo izdanje moje zbirke priča. Sve više mi se čini da mi je nepotrebna, jer je sve objavljeno, a ja svoj jedinstveni primerak imam.

Scordisk

• 3
« Reply #389 on: 25-08-2018, 09:40:15 »
priznaj, scallope, da dizes frku na forumu kada god hoces da promovises  neku svoju knjigu :D

scallop

• 5
  • 3
« Reply #390 on: 25-08-2018, 10:26:51 »
Samo mi to niste prišili. Koju to knjigu imam pa je promovišem? Pa da uporedimo sa nekim drugim promocijama.

Nada D.imić

• 3
« Reply #391 on: 25-08-2018, 11:33:41 »
Aksentije vas je sve povukao na svoj nivo (što je ispod svakog nivoa, pa i onog najbanalnijeg, gde obrazovani ljudi, poput vas, psuju, vređaju se, međusubno optužuju za bizarnosti, dokoličare u mržnji i voajerišu tuđe svađe).

scallop

• 5
  • 3
« Reply #392 on: 25-08-2018, 11:48:06 »
Ti si ispod Aksentijevog nivoa čim je morao da te se otrese. Aksentije je fina osoba u dobrom okruženju.

Nada D.imić

• 3
« Reply #393 on: 25-08-2018, 11:57:37 »
Žao mi je ako ste se prepoznali.

dark horse

• Arhi-var
  • 3
  • Kuća Rotsčajld
« Reply #394 on: 25-08-2018, 12:02:08 »
Aksentije vas je sve povukao na svoj nivo (što je ispod svakog nivoa, pa i onog najbanalnijeg, gde obrazovani ljudi, poput vas, psuju, vređaju se, međusubno optužuju za bizarnosti, dokoličare u mržnji i voajerišu tuđe svađe).

Bar nije kao neki ovde da stalno dolazi da opanjkava nekoga kome je bila bivša simpatija (po sopstvenom priznanju) i ko ju je šutnuo.
"Koga briga za to što govore, ako nemaju muda da ti kažu to u lice?" - Toni Soprano

"Ako bismo ljudima oduzeli njihove iluzije, koje bi im zadovoljstvo onda ostalo?" - Volter

Boban

• 3
« Reply #395 on: 25-08-2018, 12:07:36 »
žene lako opraštaju štagod da im uradiš, ali nikada ono što ne uradiš...

Nada D.imić

• 3
« Reply #396 on: 25-08-2018, 12:14:15 »
Dajte malo zadovoljstva sobom i zahvalnosti životu.

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #397 on: 25-08-2018, 12:50:32 »
Znak Sagite - više od fantastike

saturnica

• 8
  • 3
  • *
« Reply #398 on: 25-08-2018, 12:54:01 »
Znak Sagite - više od fantastike
Tako je, Bato!

saturnica

• 8
  • 3
  • *
« Reply #399 on: 25-08-2018, 12:57:55 »
Aksentije je fina osoba u dobrom okruženju.
Hahahahahaha...