DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA
Abortus, crkva, i kako je to biti majka...
Ugly MF:
ma neeee, vi ste tako divni dušebrižnici, nemam reči!
scallop:
Još veća sreća je što se ti još manje pitaš. A i ne bi znao da sklopiš ni rečenicu.
Malo je nezgodno što ja o tome pričam jer sam rođen u Beogradu, ali ja putujem i gledam oko sebe. Umem bolje da napišem nego ti da nacrtaš. Hajde, je li ko bio u Zaglavku? Šta bio, bre, da li znate da postoji jedno takvo, zaglavljeno selo, u kome je, kad sam poslednji put bio tamo, šljive brao ko dođe iz Požege. U dve kuće po frtalj porodice, do sada su se i oni okamenili. A, pazite, najbolju prepečenicu sam pio u Zaglavku.
Za početak, predložio bih da na dnevnoj bazi srpske TV kuće posećuju one koji zapnu ispočetka i ide im ili im ne ide. Neke to već i rade, ali to bi morao da bude uvodni stav strategije i podaci za stvaranje funkcionalne.
Hteli vi to ili ne, za mene je deo strategije i pretvaranje Niša u Albukerki. Sve usput postaje bliže dobrom individualnom rešenju. Isto važi i za onu drugu ka Čačku, Novom Pazaru i dalje. Šta će nam FAP ako ne možeš do Priboja?
Ugly MF:
Eto ti sad...
Ispadoh i nepismen...
Nit' znam dovoljno dobro da crtam, nit' da pišem, phuuuu, breee...tuga pregolema!
scallop:
Naravno. Ti ne znaš ni zašto se više Zaječarskog piva proizvodi izvan Zaječara nego u Zaječaru.
Ugly MF:
Još se čikaš!?!
Iskreno me zabole.
Ako Bog da , naseliću se u Beograd dogodine da pijem Beogradska piva i da vičem da nema boljeg od Beogradskog.
Ima se prekrstim u Bojan-Paša, uđem u SNS na hadžiluk po partijsku knjižicu, dodam Hadži-Vukić,
i nema boljeg promotera pašaluka od mene!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version