DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Digresija, svadba

(1/1)

S.:

--- Quote ---Svadba je dosta intimna stvar. ...
Kako je televizija pocela, nec'e mi biti cudno ako u nekoj od narednih epizoda "svadbe" slucajno naletim na delic' gde mlada i mladozenja imaju seksualni odnos, ili u blazem slucaju gde samo mladozenja onanise.

Posto zivimo u zemlji gde su normalne svakodnevne vesti u stiliu "Otac vanbracno novorodjence bacio divljim svinjama ", treba polako da se navikavama na sto vec'e gluposti i nenormalnosti.
--- End quote ---


Tsk, ne vidim ni jedan razlog zasto bi se navikavao na budalastine. Ali ako zaista smatras nesto idiotizmom i u stanju si da stav odbranis i ubedis i druge u ispravnost svog suda, go ahead. To je jedino sto mozes i sto smes (treba :mrgreen: ) da uradis.

Koliko ja vidim TV Srbije kaska za "svetskim (Wild wild west) TV trendom". Mislim da ima 2-3 godine kako je jedna od vodecih TV zemalja u ovoj oblasti u svetu (www, again, za the rest of the world ne znam) u datom trenutku imala cak 7 programa zanra "dokumentarne sapunice". Cini mi se da je barijera koju postavljas kao limit najgoreg moguceg pala, bar ako se dobro secam vristecih reklama-prvih strana skoro svih novina tamo i tada.

Za ekstremne slucajeve poput oca kojeg pominjes nadlezan je zakon, a ko (i da li iko treba da) odgovara kad 1-2milona ljudi sve zgrazavajuci se zeljno nesto iscekuje i gleda, zanimljivo je pitanje. Cenim.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version