DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Seks, seks, seks...

<< < (3/60) > >>

andrej:
hahaha pa kako ces da oplodis neku zenku ako ne karas!!!

vilja:

--- Quote from: Cornelius on 09-06-2009, 12:08:23 ---
--- Quote from: Son of Man on 09-06-2009, 11:30:47 ---da bre, nisam imo odnose vec 3 godine, dal bilo ko ima jaja na ovom forumu da prizna da je duze u celibatu od mene

--- End quote ---

Ne vredi, nikada neces postati celibatski sampion Znaka Sagite, jer imas gresne misli. Gresne i bludne misli isto su sto i sâm greh i bludnicenje.

--- End quote ---Čovekovom duhu treba izbavljenje,
Njegovom spasenju posebno rešenje;
Međ anđele ga stavit teško je htenje
A da ga ne guraš, i da ga na vrenje
Ne moraš poslati. Za takvo Iskupljenje
Ja sam još početnik i moja tehnika
Malo je nezgrapna: razapni grešnika!


To   S. O. M.   from     E. G. B.  with love    :lol: :lol: :lol:

Hobit:

--- Quote from: Son of Man on 09-06-2009, 11:22:44 ---Ne valja more, ima hanzaplast na malom prstu, znaci slaba bi bila domacica  :roll:

--- End quote ---


Ne budi na kraj srca, možda je auto limar, pa se iscepala brusilicom   :mrgreen:

Alexdelarge:
Umro u toku žestokog seksa!


BEOGRAD - Nago i beživotno telo Milutina M. (46) pronađeno je juče oko 12 časova u prostorijama firme "Maneks" u Beogradskoj ulici 14, u kojoj je preminuli bio zaposlen.
Iako će zvaničan uzrok smrti biti poznat tek posle obdukcije, prema nezvaničnim saznanjima Milutin je umro u noći između četvrtka i petka, kada je tokom žestokog seksa doživeo srčani udar!
Telo su pronašli radnici ove firme, koji su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli na mesto dešavanja, posle višeminutnog pokušaja da reanimiraju nesrećnog čoveka, preostalo im je samo da konstatuju smrt.
Kako Kurir saznaje, stanari ove zgrade ispričali su policiji da je noć uoči smrti Milutina u firmi posetila neka žena. Oni su dodali da je ona nekoliko sati kasnije viđena kako u panici istrčava iz stana u kome je smeštena firma.
- Moja ćerka tvrdi da se na hodniku srela sa nekom ženom koja je na vrata "Maneksa" pozvonila daleko posle isteka radnog vremena. Poverila mi se i da joj se učinilo da je vrata otvorio upravo Milutin.
Sudeći po svemu što sam čula, pretpostavljam da su posle toga njih dvoje imali seks, tokom koga je njegovo srce otkazalo. A, pošto se čini da je u pitanju bila neka "švalerska šema", žena se verovatno prestravila kada je shvatila da joj je ljubavnik umro, a zatim pobegla da ne bi i sama bila žrtva skandala, priča jedna od stanarki.   

Black swan:
Umoč smti :D
Mećanje do kraja :D
Turni ga posljednji put :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version