Tja... ko će ga znati, i ko zna da li će reći... I da nije OD, verovatno je preminula usled oslabljenog organizma. Na slici sa njom čak i ja izgledam kao naočit i mišićav momak.
nije prikladno za ovu temu (mada u neku ruku i jeste, s obzirom da je i Milan mrtav), ali opiši još malo to druženje. Baš me zanima.
Ne, pa ne znam da li je uopste bila na horsu, mada sam na osnovu njenog izgleda, sto iz fotki sto iz zadnjih filmova/serija, mogao da nesto takvo naslutim (konzumaciju istog).
A to kratko druzenje: pa, nista specijalno, bio sam u prolasklu kroz BG (iz Zrenjanina), svratio do SKC-a da vidim sta tamo ima, da pazarim neke knjige/fanzine/kasete u "Srecnoj novoj galeriji", pazario to i otisao gore na sprat, uzeo pice i razgledao to kupljeno u seciji (sjecam se da su pustali u baru Ramones), tu se pojavio Cane sa nekim momcima, i odjednom dodje odnekud Sonja sa "ima li iko hemijsku?", i posto ni one cure za barom nisu imale (?) a ja je imao u ruksaku, dam joj, ona ponovo ode i vrati se da bi mi je vratila natrag, ja njoj "ma, zadrzi je", ona je vidjela na stolu rasute te stvarcice koje sam kupio i sjede da ih pogleda, pitala me sta pijem, narucimo i ovo-ono, odakle sam i sta radim (ja sam isao tada, cini mi se, 3. razred srednje), da li sam dosao da vidim EKV (pojma nisam imao da sviraju), rekoh "rado bih ih pogledao, ali sam potrosio svu lovu na ono sto vidis na stolu, a imam samo za kartu kuci", jos malo popricali i na kraju mi (jer je morala ic na probu Brehtove predstave) kaze - "e, sada cemo do Milana, gledaces EKV, nema problema". I tako, sisli smo dolje, rece ono Milanu (koji je pred nama svima rekao da je "uzasno nervozan", a Magi mu je otisla donijeti neki sendvic jer je ga je od nervoze poceo boljeti stomak), tu je bio onaj bubnjar Raka, Bojan i Magin decko (Zagrepcanin, svirao je u Karlowym Varyma), itd., Sonja je bila malo s nama i kasnije otisla na probu predstave, ja ostao pijuci sa EKV njihovo pivo uz neku spiku (isto su bili OK, nimalo ufurani)...
Gore mi je napisala i posvetu na jednoj od knjiga, bile su to Poove price, "tvojom olovkom" kako je u njoj napisala - sjajno, sjajno se ponijela, ja sam bio frapiran normalnoscu, spontanoscu
i frendovskim pristupom. Jebemti, a vidi sada ovo...
Eto, nista specijalno, ali, ipak, za mene tada (a i sada) jeste bilo speshl (mislim, nije imala "potrebe" da me uvede na cert, da sjedne sa mnom i poprica, sigurno ne zbog posudjene hemijske - ko sam joj ja bio, prvi put me vidjela, klinca iz neke BL, ali eto, stvarno je u toj situaciji ispala k'o najbolji frend... jos me pitala imam li dovoljno para da odem kuci, ej?!

).